2. Havale Sonrası
111 görüntüleme
A
Ayşe G. ..
21 Haziran 2025 10:56
İkizlerimden biri ilk havalesini 7 ay önce geçirdi 3 ay önce de 2. Havalesini eeg temiz çıktı nöroloji doktoru her ateşi çıktığında havale geçirme ihtimali var dedi ve nervium yazdı dün ateşi çıktı boğaz enfeksiyonu ilk kez kullandık ağır ilaç zararı olurmu, 10 kelimesi ya var ya yok havaleden sonra yeni kelimesi hiç olmadı.
M
Makbule K.
25 Haziran 2025 01:30
Merhaba sıcak havale mi sıcakta genelde sorun olmuyor ve havalesı ne kadar sürmüştü dk sı
A
Ayşe G. ..
25 Haziran 2025 05:01
Evet sıcak havale 3 dk kadar sürdü galiba ama sanki o günden sonra dili dönmüyor gibi yeni kelimesi hiç olmadı 18 aylık 10 kelimesi anca var
M
Makbule K.
26 Haziran 2025 03:15
Dr 15 dakika altı zarar vermiyor demişti insallah bişi yoktur
D
Duygu Ç.
20 Temmuz 2025 20:21
Merhaba benimde 13 aylık kızım ilk nöbeti 11 aylıkken geçirdi en son üç gün önce ikinci ve üçüncü nöbeti 24 saat içinde 2 defa geçirdi ateşli havale olarak geçirdi. İlk nobetinde grip gibiydi ateşi 38 üstüne çıkmadan gördü ve üç gün ateşlendi ama şuan güncel nöbette hiç birşey yokken geçirdi ve ardından ateş çıktı. Acilde gozetim altına alindik artık 3 nöbet olduğu için video çekme fırsatım oldu nöroloji doktoru görüntüleri gördüğünde fokal nöbet olduğunu söyledi zaten bir yaş altındayken ateşli havale geçirdiği için 5 yaşa kadar en ufak bir viral enfeksiyon ve gribal enfeksiyonlarda ateşli havale gecirebileceginii söyledi bunun için de nöbet önleyici ilaç olan keppra ismini zikretti yarın tekrardan nöroloji doktoruna gidip konuşacağım öyle kullanıp kullanmamak arasında kararsızım birkaç doktorun görüşünü almak istiyorum açıkçası. Benim gibi olan varsa yazabilirse çok sevinirim tekrardan çok geçmiş olsun