2 Gündür İnmeyen Ateş. Gören Cevap Verebilir mi Lütfen
83 görüntüleme
Z
Zehra E. G.
19 Haziran 2025 01:41
Dün 37.5 larda olan ateş bugün 38.5 olunca doktora gittim ve doktor dişteki iltihaptan dolayı dedi calpol ve antibiyotik yazıp gönderdi 3 gün sonra geçmezse gelirsiniz dedi ama şuan 39 u buldu ateşi ve kakası mukuslu yapıda kan mı karpuz mu olduğunu bilmediğim kırmızılıklar var ve ne yapacağımı bilmiyorum şuan gitsem aynı doktor olacak ve yollayacak özel hastane de yok yaşadığım yerde.
Güncelleme: ateşi 39.6 ya çıkınca tekrar gittik ve aynı doktor oradaydı durumu anlattım kanlı mukuslu kaka olduğunu söyledim (videodan kan olduğuna karar kılındı) ve tekrar gittiğim için azar yedim fitil verip yolladılar.
Güncelleme: ateşi 39.6 ya çıkınca tekrar gittik ve aynı doktor oradaydı durumu anlattım kanlı mukuslu kaka olduğunu söyledim (videodan kan olduğuna karar kılındı) ve tekrar gittiğim için azar yedim fitil verip yolladılar.
D
Damla G.
19 Haziran 2025 04:22
Bebeklerde ateş için 3 gün bekleyin diyor doktorlar tam 3 gün olduğunda hala geçmiyorsa tekrar doktora gidin
Z
Zehra E. G.
19 Haziran 2025 04:24
teşekkür ederim güncelleme sağladım 39.6 yı görünce havaleden korkup tekrar gittim hastaneye