2 Gün Süren Ateş

67 görüntüleme
H

Hüsniye Ç.

6 Ağustos 2025 23:48
2 gündür ateşimiz 37-39 arasinda ilk defa böyle birşey yaşıyoruz bebegim 8 aylik. Surekli ilac vermek istemiyorum ama ilacin etkisi gecince tekrar yukseliyor. Kan tahlilleri temiz doktor bogaz enfeksiyonu dedi. Ne zaman gecicek bu ates :(
A

Ayşe Y.

7 Ağustos 2025 01:23
Bugün bizimde öyle oldu iki gün olacak ve kizim 5 aylik 38-39 larda ateşi. Kendim ne kadar uğraştiysamda ateşi çok nadir düştü 37.5 lara. Hastaneye götürünce doktor banada aynisi dedi bogazi kizarmiş enfeksiyon diye. Sonra eve gönderip Ağri kesici kullanmami söyledi. Kizimin atesi hala çok yüksek napcam bilmiyorum
A

Ayşenur D.

7 Ağustos 2025 03:16
Bizde de durum aynı. Burnu tıkalı öksürüyor büyük insan gibi. Daha 5 aylığız. Ben sadece zıbınla tutuyorum ılık duşlar aldırıyorum umarım hemen iyileşirler çocuklarımız 😣
O

Ozan E.

7 Ağustos 2025 06:04
5 gün sürdü ateş 40 derece gördük.kızım 19 aylık sonunda doktora gittiğimizde antibiyotik acil başlamanız gerek boğaz enfeksiyonu var dedi.Ceftinex kullandık 2. gün ateş düştü.3 gün kullandık sonra kestik.
H

Hüsniye Ç.

7 Ağustos 2025 06:16
Cok gecmis olsun hepimize keşke hiç hastalanmasalar. Biz de klamoks kullaniyoruz dun basladik 😥

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir