2. Doz Özel Aşı

86 görüntüleme
B

Berna T.

24 Mart 2026 14:33
Doz 09.01.2026 tarihinde yapıldı. Bexsero, nimenrix,rotarix

[2.dozu](2.dozu) 3 ay sonra yapılacak sorun olur mu? Doktor aşı takvimine 3-5-13 yazmış ama aksaklık yaşadık bu ay anca randevu alabildim 1 ay gecikmeli oldu.
Ceyda A. Ö.

Ceyda A. Ö.

24 Mart 2026 14:56
Sanırım rota aşını kaçırmamak gerekiyor tarihini tarih kaçarsa yapılamıyor diye biliyorum
Buse Ç.

Buse Ç.

24 Mart 2026 14:56
Sağlık ocağında yaptırabiliyorsunuz aşıları eczaneden sipariş edip
E

Eliff

24 Mart 2026 15:37
Bizim takvim 3. 5. 7. 13 şeklinde
Aşılar Hastalık vesaire durumlarında ertelenebiliyor bir sorun olucagını zannetmiyorum. Doktorunuza genede danışın rota aşısı için belli bi tarihi var kaçırmamak gerek
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
24 Mart 2026 16:16
Rota genelde 2 ay sonra yapılıyor süresi geçmemesi için. 6 aydan sonra yaptırılmıyor
B

Berna T.

25 Mart 2026 00:17
Doktoruma ulaştım. Sizlerinde bilgisi olsun arkadaşlar. Eğer rota ve devlet aşıları çakışırsa ki bizde öyle oldu şu an. Bu ayda yapılacak olan devlet aşısı opa(agızdan damla) ile rota mecburen aynı gün olmak zorundaymış eğer olmazsa 4 hafta minumum ara konulmalıymış. 4 hafta daha bekleme şansımız olmadıgı için O nedenle hepsi aynı gün yapılacak. Umarım bebeğime ağır gelmez. Bize dua edin 🥹
H

Hatice T.

7 Nisan 2026 08:10
Merhabalar bebeğinizi ağır geldimi hepsini birlikte yaptırmak bugün benim kızımda aşı olacak korkuyorum ağır gelirse diye
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir