2 Buçuk Yaşında Bebeğim Çok Zayıf
81 görüntüleme
S
Sedanur D. K. ..
16 Temmuz 2025 10:23
Merhaba erkek bebişim 2 buçuk yasında doğum kilosu 3050 kgdı şu an 12 kilo hiç bir şekilde kilo almıyor boyu 97 cm kilosu da 12 kg bana biraz zayıf geliyor sizce de öyle mi ne yapmalıyım sebze yemeğn bir bebeğim var

Yasemin İ. K.
16 Temmuz 2025 10:25
Genel olarak yemesi iyiyse kilo alımı için doktorlar karbonhidrat ekleyin diyorlar. Makarna, pilav, ekmek gibi. Benimki hiçbir şey yemiyor, keşke sebze yemese sadece😃 zaten sebze yemekleri faydalı evet ama kilo aldırmıyor.
S
Sedanur D. K. ..
16 Temmuz 2025 10:26
Yani sürekli makarna pilav yemek isteyen bir çocuk zaten biraz bakliyat yiyor sadece sebze hiç yemiyor bende çeşitli ürünlerden yesin istiyorum sonuçta herşeyde farklı vitamin var argivit falan verdik bir ara hiç fayda sağlamadı üzülüyorum gerçekten çok seçici ilk ek gıdaya geçtiğimizde böyle değildi

Yasemin İ. K.
16 Temmuz 2025 19:37
Benimki de çok hevesliydi ilk başlarda. 1 yaşından sonra büyülenmiş gibi yememeye başladı. Büyüdükçe seçici beslenme artıyor sanırım. Ben de üzülüyorum ama doktorlar genelde geçici olduğunu söylüyor. İştah açıcı mı sizin kullandığınız argivit? Ben de kullanmayı düşünüyordum. Faydası yoksa boşa umutlanmayım