2 Buçuk Yaş Duyusal Hassasiyet
129 görüntüleme
A
Aylin E.
26 Haziran 2025 21:08
Oğlum 2 buçuk yaşına yaklaşıyor kendinden küçük çocuk ve bebeklerden korkuyor sebebi ise onların bağırarak ağlaması doğduğu ilk günden beri sesten rahatsiz olur bir bebek ağlasa oğlum çok ağlar korkardı.Sesli oyuncaklardan ilk etapta korkar zamanla alışır hala aynı bu surec normal mi ?
Bu arada kendinden büyük çocuklarla ve yetiskinlerle sohbeti cok iyidir tanisada tanimasada herkesle sohbet kurar hatta zorla konuşturmaya calisir karsisindakini 4 5 kelimelik cümleleri cok rahat kuruyor kelime dağarcığı cok geniş ve diksiyonu cok guzel oğlumla rahatlıkla oturup konuşabiliyorum sadece aklıma tek takılan çabuk korkuyor olmasi ve ses hassasiyeti.
Bu arada kendinden büyük çocuklarla ve yetiskinlerle sohbeti cok iyidir tanisada tanimasada herkesle sohbet kurar hatta zorla konuşturmaya calisir karsisindakini 4 5 kelimelik cümleleri cok rahat kuruyor kelime dağarcığı cok geniş ve diksiyonu cok guzel oğlumla rahatlıkla oturup konuşabiliyorum sadece aklıma tek takılan çabuk korkuyor olmasi ve ses hassasiyeti.

Şenay Ü. H. ..
Özel Eğitim Uzmanlığı
26 Haziran 2025 22:06
Merhabalar, bahsettiğiniz şeyler sosyal anlamda çok güzel başlıklar fakat ses hassasiyeti zamanla sosyal ortamlarda sizi ve onu çok zorlayabilir. Ergoterapi değerlendirmesi aldınız mı?
A
Aylin E.
27 Haziran 2025 06:13
Yok hayır hiç almadık olabilir teşekkür ederim 😊