2 Buçuk Aylık Uyanmıyor

145 görüntüleme
Ş

Şule ..

25 Mart 2026 22:48
Kızım bugün doğru düzgün uyanmadı yarım yamalak emiyor sonra tekrar dalıyor ya da baygın emiyor. Üç saatte bir 15 dk uyanık kalıyor yine uyuyor. Kakası kokmazdı normalde şu an kokulu kakası üşüttü mü acaba ne yapmalıyım doktora gitmeli miyim
A

Ayşegül Ü.

25 Mart 2026 23:06
Doktora gitmelisiniz bence, çünkü 2.5 aylık bir bebek yine biraz uyanık kalmalı, demek ki onu halsiz bırakan bir durum var veya bu kadar uyutan. Doktora gidin içiniz rahat etsin, bir şey çıkmasa bile en azından tedbirli davranmış olursunuz.
Ş

Şule ..

25 Mart 2026 23:07
Ayşegül Ünal
Doktora gitmelisiniz bence, çünkü 2.5 aylık bir bebek yine biraz uyanık kalmalı, demek ki onu halsiz bırakan bir durum var veya bu kadar uyutan. Doktora gidin içiniz rahat etsin, bir şey çıkmasa bile en azından tedbirli davranmış olursunuz.
Hemen kalkıp gitmem mi gerekir yarını beklesem de olur mu
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

25 Mart 2026 23:12
Ateşi falan var mı o kadar uyumaz normalde
Ş

Şule ..

26 Mart 2026 00:21
Ayşe Vural
Ateşi falan var mı o kadar uyumaz normalde
Ateşi yoktu. Buraya yazdıktan kısa süre sonra uyandı güzelce oynadık iyice emdi. Ya çok yoruldu ya da gece gündüz algısı mı bozuldu anlamadım. Üşütme ve bunlar denk geldi galiba
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

26 Mart 2026 11:12
Zeynep
Ateşi yoktu. Buraya yazdıktan kısa süre sonra uyandı güzelce oynadık iyice emdi. Ya çok yoruldu ya da gece gündüz algısı mı bozuldu anlamadım. Üşütme ve bunlar denk geldi galiba
Olabilir iyiyse bebiş massallah diyelim 刺
Ş

Şule ..

26 Mart 2026 11:46
Ayşe Vural
Olabilir iyiyse bebiş massallah diyelim 刺
İyi şükür teşekkür ederim 🌸
S

Sebahat K. T.

26 Mart 2026 23:46
Doktora götürmelisiniz mutlaka , benim bebeğimde uzamış sarılık vardı 3 aydan fazla sürdü. Emziriyorsanız emzirin uyku kaynaklı uzun süre aç kaldıysa oda hafif şeker düşürebiliyor. Umarım sağlığına kavuşur geçmiş olsun
Ş

Şule ..

27 Mart 2026 00:06
Sebahat Kübra Türksoy
Doktora götürmelisiniz mutlaka , benim bebeğimde uzamış sarılık vardı 3 aydan fazla sürdü. Emziriyorsanız emzirin uyku kaynaklı uzun süre aç kaldıysa oda hafif şeker düşürebiliyor. Umarım sağlığına kavuşur geçmiş olsun
Başka belirtisi oluyor mu uzamış sarılığın. Değerleri doğduğunda yüksekti ama takip sonrası düşüşe geçmişti
S

Sebahat K. T.

27 Mart 2026 00:11
Gözlerinde karnında hafif sarımsı renk oluyor uyumaya çok meyilli. Benim bebeğim sarılık geçtikten sonra tam anlamıyla ağladı diyebilirim çok yorgun oluyodu uzun süreler uyuyodu.
S

Sebahat K. T.

27 Mart 2026 00:12
Bi hastaneye çocuk sağlığı ve hastalıklarından randevu alıp gidin isterseniz bi ölçüm fln gerekliyse orda daha iyi yönlendirirler . sizi temkinli olmakta fayda var her zaman
Ş

Şule ..

27 Mart 2026 00:37
İki hafta önce gittiğimizde sordum sorun yok gibi görünüyor demişti doktor tahlile gerek duymadı ama yine soracağım inşallah sıkıntı yoktur. Size de çok geçmiş olsun ❤️ Allah evlatlarımızı korusun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir