2 Bucuk Ayı Gectikten Sonra Gelen Gaz
79 görüntüleme
B
Büşra B.
5 Aralık 2025 07:25
Bebeğim cok gazlıydı dogdugundan beri bırbucuk aydan sonra daha ıyı gitmeye uykuları duzelmeye basladı ıkıbucuk aylık olana kadar geceleri kesintisiz 5-6 saat uyuyordu. Ama son üç gündür ıkı uc saatte bir uyanıyor ıkınıyor ve uykuya geçiremiyorum. Normalde gece emzirme sonrası rahatlıkla uykuya gecen bebek bes altı saat uyuya bebek sımdı yeniden ilk zamanlardaki gbi ıkınıyor ve uyanıyor durmadan. Beslenme sonrası gazını cıkarıyorum öyle yatırıyorum halbuki. Yani eski rutinden bi değişiklik yok. Ama neden şimdi birden böyle oldu inanın anlamıyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan var mı
B
Büşra B.
5 Aralık 2025 07:53
Gündüzü hiç saymıyorum bile gündüz zaten böyle geceleri en azından biraz uyurdu gece de böyle oldu
M
Merve C.
5 Aralık 2025 07:57
Gaz damlası kullanıyo musunuz
B
Büşra B.
5 Aralık 2025 07:59
Evet nurse harveys kullanıyorum doktor relaktaz da dene demıstı onu da ekliyorum cogu zaman ama bu son gunlerde noldu anlamadım rutinin dısına da cıkmıyorum oysa
M
Merve C.
5 Aralık 2025 08:24
Bende aynı şekilde ama neden bilemiyorum umarım geçici bi süreçtir
B
Büşra B.
5 Aralık 2025 08:40
Umarım😔

Merve Ö.
5 Aralık 2025 08:41
2.5 ay benim en zorlandığım dönemdi uyumuyordu gazı tavan yapmıştı. Sabsimplex gaz damlasının çok faydasını gördüm ben en azından gazına. Uykusu 3 aya girene kadar sıkıntılıydı. Üç ayda düzeldi 4. Ayda yine bozuldu ama şükür🥹
B
Büşra B.
5 Aralık 2025 08:43
Sapsimplex bizde etkili olmadı hıc maalesef kullandık en baslarda onu.oğlumun uykusu bir aydır düzene girmişken birden bozulunca ben de ne yapacağımı bilemez bi hale geldim demekki herkes yaşıyormus yani en azından normalmiş😔