2+ Aylık, Uyku Sorunu

284 görüntüleme
G

Gb

31 Temmuz 2026 16:53
9 haftalik, akşam kucağımda uyutup beşiğine koyuyorum uyanıyor. Tekrar uykuya dönemiyo sanki, yanıma alıyorum yüzünü bana çevirip direkt gözlerini kapatıp uykuya geçiyo. Aslında mrlatonin hormonu iyi gelişmiş, gece uykusu derin. Ama kendi yerinde yatmayı sevmiyo sanki. Beşiğine nasıl alıştıra bilirim? Gündüz uykuları da çok hafif. Sanki uyumuyo da gözlerini dinlendiriyo, yerine koyunca yine uyanıyo.
F

Fatma S.

31 Temmuz 2026 17:22
Bütün bebekler hemen hemen bu aylarda aynı durumda. Benim bebeğim [4.aydan](4.aydan) sonra düzelmeye başladı. Size ihtiyacı varken yanında olun zamanla herşey düzelir
G

Gb

31 Temmuz 2026 17:28
Fatma Süer
Bütün bebekler hemen hemen bu aylarda aynı durumda. Benim bebeğim [4.aydan](4.aydan) sonra düzelmeye başladı. Size ihtiyacı varken yanında olun zamanla herşey düzelir
Teşekkür ederim yanıtınız için. Yani birlikte uyumamız onun için iyiyse bi sorun yok mu? Zamanla kendi yerine kolayca alıştıra bilecek miyim?
F

Fatma S.

31 Temmuz 2026 19:29
Gb
Teşekkür ederim yanıtınız için. Yani birlikte uyumamız onun için iyiyse bi sorun yok mu? Zamanla kendi yerine kolayca alıştıra bilecek miyim?
Bebeğimi hiç yatağımda uyutmadim kucağımda 1 saate yakın uyurdu akşamları kendi yatağına koyardım ama gündüzleri hep kucağımda ydı ve şimdi kendi yatağında uyuyo alıştı
R

Rabia P.

31 Temmuz 2026 20:14
Benim bebegimde 40 günlük kendi yerinde uyumuyo ayakta sallanarak uyuyo bırakınca uyanıyo ne zaman düzelecek bilmiyorum
F

Fatma S.

31 Temmuz 2026 20:17
Rabia Polat
Benim bebegimde 40 günlük kendi yerinde uyumuyo ayakta sallanarak uyuyo bırakınca uyanıyo ne zaman düzelecek bilmiyorum
İnanınki düzeliyor lar zaman lâ çok yıpratıcı bir süreç ama geçiyor
F

Fatma S.

31 Temmuz 2026 20:18
Rabia Polat
R

Rabia P.

31 Temmuz 2026 20:23
Fatma Süer
Teşekkür ederim yanıtınız icin
İ

İrem Ü.

31 Temmuz 2026 20:42
Fatma Süer
Bebeğimi hiç yatağımda uyutmadim kucağımda 1 saate yakın uyurdu akşamları kendi yatağına koyardım ama gündüzleri hep kucağımda ydı ve şimdi kendi yatağında uyuyo alıştı
Fatma hanım merhaba, bebeğim 4 aylık bütün gündüz uykuları kucakta 2 aydır zaten kıaa uyuyor, gece 1 saat memede kucağımda uyuyor sonra beşiğe koyuyorum beşikte maximum 3 4aaat geçiriyor uyandıkça kucakta devam ediyoruz sabaha kadar. Gerçekten geçecek mi? Sırtım yer görmüyor :/ hep oturma pozisyonunda emzirme yastığı üzerimde o halde sabahlıyorum
F

Fatma S.

31 Temmuz 2026 21:12
İrem Üçüncü
Fatma hanım merhaba, bebeğim 4 aylık bütün gündüz uykuları kucakta 2 aydır zaten kıaa uyuyor, gece 1 saat memede kucağımda uyuyor sonra beşiğe koyuyorum beşikte maximum 3 4aaat geçiriyor uyandıkça kucakta devam ediyoruz sabaha kadar. Gerçekten geçecek mi? Sırtım yer görmüyor :/ hep oturma pozisyonunda emzirme yastığı üzerimde o halde sabahlıyorum
İnanın ben bebeğimi [4.ayında](4.ayında) hergün tam 2 saat sallardım o derece uyumayan bir bebekti.3.aydan sonra sürekli beşikte salladım saatlerce beşik başinda beklerdim. [5.ay](5.ay) bitiyor yeni yeni düzene giriyor. Ben hep düzeleceğine inanarak devam ettim.
T

Tuba E.

4 Ağustos 2026 01:46
2.5 yastan bildiriyorum düzelmiyo atagiydi gerilemesiydi disiydi vs vs yok su ayi bekle dediler yok bi yasi bekle yok iki yasi bekle nasil baslarsa oyle gidiyo kizlar icinizi karartmak istemem ama bilin istedim :(
F

Fatma S.

4 Ağustos 2026 07:43
Tuba Esen
2.5 yastan bildiriyorum düzelmiyo atagiydi gerilemesiydi disiydi vs vs yok su ayi bekle dediler yok bi yasi bekle yok iki yasi bekle nasil baslarsa oyle gidiyo kizlar icinizi karartmak istemem ama bilin istedim :(
Her bebeğin gelişimi farklıdır büyüyene kadar ağrı acı içinde büyüyor lar ama uyku konusunda çoğu bebek düzeliyor. 4 ay boyunca gündüz uykuları çok az olan bebeğim sonradan çok güzel uyudu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir