2 Aylık Uyku Sorunu
177 görüntüleme
E
Esra K.
7 Temmuz 2025 18:57
Bebeğim 2 aylık gündüzleri uykuya zor dalıyor uyuduktan 10 dk geçmeden hemen uyanıyo uzun süreli uyuması için ne yapabilirim
F
Fatma N. D. C. ..
7 Temmuz 2025 19:04
Benim de aynı durum memede uyuyor yatağa koyunca uyanıyor

Fulya E. E.
7 Temmuz 2025 19:43
Benim bebeğim de öyleydi ince giydirince çözüldü. Elleri ayakları soğuk gibi geliyor bize ama bebekler rahatsız olabiliyorlar sıcaktan. Üstü ince değilse inceleştirmeyi deneyebilirsinz
D
Duru H.
9 Temmuz 2025 02:42
uyandığında ağlamasına fırsat vermeden hiç etkileşime girmeden tekrar pışpışlayarak destekleyerek tekrar uyutun, uyku döngüsü meselesini araştırabilirsiniz. bebekler uykularının ilk 20 dksı derin uykuda olmazmış, döngüyü atlatıp devam ederse uykuya bir saate kadar uyuyabilir
N
Neslihan E.
10 Temmuz 2025 18:16
Benim de 1 ay 24 günlük yaklaşık 4 gündür gündüzleri hiç uyumuyo 10 dakika kucakta uyuyor yerine bırakınca uyanıyo nasıl çözüm buldunuz artık bi problem mi var diye düşünmeye başladım
Ç
Çiğdem G. ..
11 Temmuz 2025 08:22
Benim de 5 haftalik bebegim 3. Haftadan itibaren benzer sorunlar yaşadık hamak besik kullanmakta çözüm buldum. Hamak besigin altını düzleştirdim elimden geldiğince omurga sağlığı için, hamak kullanımının sakıncası var mı doktora danışmadım ama bebeğimin uykuları eskisine göre çok daha iyi

Selen B.
11 Temmuz 2025 08:24
Bende uyku arkadaşı vererek destekledim son çare şuan için biraz daha uzadı uykusu ama yine gazdan dolayı kısa sürdüğü oluyor bazen.