2 Aylık Uyku

96 görüntüleme
B

Bihter Ç.

19 Haziran 2025 13:17
58 günlük oğlum sabah 9 da kalkıyor ondan soraki uykuları hep 10 dk 10 dk hiç uyumuyor ayağımda sallıyorum uyuyor daha yatağa koymadan ayağımda uyanıyor sebebi nedir acaba
N

Nilay İ.

19 Haziran 2025 13:53
Bende aynı durumu yaşıyorum asla uyku adına bişey yok
R

Rumeysa Ö.

19 Haziran 2025 15:13
Merhabalar , genellikle hatta çoğunluk olarak destekli uyutmak sorun oluyor daha küçük gaz sancısı vs durumlar elbette vardır ama desteğe alıştıysa bu durum da belki zorluyor olabilir bizde o aylarda destekli uyutuyorduk gaz ve bu destekten dolayı uykularında baya sorun vardı 😪
B

Bihter Ç.

19 Haziran 2025 15:20
Merhaba destek olarak zaten kundak kullanıyorum emzik de kullanıyorum son üç gündür böyle ondan önce bir problem yoktu gazının da çıktığından emin oluyorum ama belki de dediğiniz gibi problem gaz
R

Rumeysa Ö.

19 Haziran 2025 15:50
Olabilir bu aylarda uyku düzeni pek olmuyor bebek nasıl isterse öyle uyutmak bir yerde bebeklerimize güven veriyor aslında ama ek olarak başka sorunlar olunca sıkıntı olabiliyor gaz sancısı belki fazla zorluyor olabilir ne kadar çıkarsakta da yine de gazları olabiliyor kolaylık diliyorum inşallah daha iyi olur bebeğiniz 🙏🏻
B

Bihter Ç.

19 Haziran 2025 16:01
Çok teşekkür ederim çok sağ olun 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir