2 Aylık Meme Reddi mi

82 görüntüleme
E

Esmanur A.

11 Mart 2026 17:09
Merhaba 2 aylık bebeğim memeyi emmeye başlıyor biraz emdikten sonra ağlayarak bırakıyor bir daha tutturamıyorum ,acaba doyduğu için mi, çişi ve kilosu iyi ama normalde çok emen bi bebekti son zamanlarda böyle yapması beni tedirgin etti böyle şey yaşayan var mı
Ç

Çağla Ö.

11 Mart 2026 17:14
Benim bebeğimdede aynı şey oldu tüm gün emmediği oldu hatta sağıp vermiştim. Gazdan da oluyor meme reddi de yapıyor ama geçici siz sürekli teklif edin geri emmeye başlamıştı benim bebeğim
E

Esmanur A.

11 Mart 2026 17:21
Evet bu aralar aşırı gazlı ondan olabilir o zaman. İlk teklif ettiğimde emiyo hep o kadar aç kaldığı olmuyo her teklif ettiğimde emiyo ama birden ağlayıp bırakıyor işte sonra tekrar tutmuyor
Ö

Özlem ..

11 Mart 2026 17:22
Gazdan da olabilir süt tazyikli geliyorsa ondan da rahatsız olabilir,öncesi biraz sağıp memeyi teklif edebilirsiniz
Birce

Birce

11 Mart 2026 17:22
Sütünüz o sırada fışkırır gibi akıyorsa yapıyor bende de oldu çünkü. Elimde biraz sıkıp tazhiğini alıyorum tekrar emiyor. Bi de mide gazı olduğunda yapıyor. Ağlayama başlayınca omzumda 2 pıt pıt yapıyorum hemen çıkıyo gazı zaten sonra devam ediyo emmeye
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir