2 Aylık Meme Reddi
100 görüntüleme
Z
Zehra G.
22 Ekim 2025 16:55
Kızım ilk ay sadece anne sütü ile beslendi fakat kilo almadı sütüm yeterli olmadığı için sonradan doktor tavsiyesi üzerine mamaya başladık hem emzirip hemde mama vermemi söyledi ilk zamanlar öyle yapıyordum falan 2-3 gündür asla tutmuyor emmek istemiyor ne yaptıysam olmadı diliyle sürekli itip ağlama krizine giriyor sizinde böyle oldu mı ne yapabilirim
Z
Zeynep C.
22 Ekim 2025 17:21
Benimde 4-5 gün emmek istememişti sonrasında emme pozisyonunu değiştirdim yatay değilde dikey dururken emzirmeye kucakta gezdirirken emzirmeye çalıştım zor evet bu arada 🫠 şuan öyle emiyor deneyebilirsinşz
F
Fatma Y.
25 Ekim 2025 21:36
Biberon almak kolay geliyor bebekler memeyi emerken daha cok yoruluyorlar muhtemelen sizdende biberon etkisi bekliyor bunu alamadigi icin emmek istemiyor. Mamayi cay kaşığıyla vermeyi deneyin. Bebeklerin biberon kolaylarina gidiyor
G
Gülcan Ö.
29 Ekim 2025 08:50
Bineron yerine eds sistemi,kaşık biberon ya da şırınga ile parmakla beslemeyi deneyin yoksa meme reddi kaçınılmaz maalesef

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
12 Kasım 2025 12:16
@Zehra Gürses hanım bebeğinizin kilo alımı güzelse her şey yolundaysa ısrar zorlama yaparak vermeye çalışmayın bebek red yapar. Ne zaman isterse o zaman Bebeğinizi besleyebilirsiniz. Bineron kullanımı varsa bundan kaynaklı red olur büyüdükçe algışar açılır ve seçim yapmabaşlar size önerim doğru yöntemler ile adım atmanız destek almak isterseniz ulaşabilirsiniz 05060389958 ☺️