2 Aylık, Kilosu Önden Gidiyor

218 görüntüleme
C

Ceren S.

Premium Üye
7 Mart 2026 22:51
Kızım 2 ay 1 haftalık 60 cm 6 kilo. Doğum kilosu 3260gr. Doktorumuz 3 saatten önce emzirmemem gerektiğini söyledi. Kilo olarak önden gittiği için. Sadece anne sütü alıyor. Bebeğim emmek isterken nasıl 3 saat bekleyeceğim🤦♀️
A

Ayşe K. B.

7 Mart 2026 22:58
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım.Karnı acıkınca da çok ağlıyor.Emzik de tutmuyor🥺
L

Lütfiye Z. ..

7 Mart 2026 23:03
Anne sütü kısıtlaması olmazki merak etmeyin hareket artıp dişte çıkartınca normale döner daha çok küçük emsin kuzum.
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

8 Mart 2026 12:10
Ben de ilk defa duyuyorum başka bir Dr a daha mı danissaniz
L

Leyla E. A.

9 Mart 2026 22:28
Emzirin emdiği kadar sonra emmeyi azaltıyorlar atak diş ek gıda falan derken önden gitsin bi yerden sonra kilo alımı duruyor o yğDen şimdi bebek ne kadar emerse o kadar emzirin ☺️belki karşı çıkanlar olucak ama 😅şahsi fikrim böyle
M

Melisa

10 Mart 2026 17:56
Ya benim kızım var suan 6 yasinda bebekken hep üst seviyedeydi kilosu hep dediler ne kadar kilolu sonradan zayıflıyorlar yürüyünce biraz gitti yine tontikti sonradan zamanla zamanla verdi kiloyu istediğin zaman bebeğini emzir bence yesin minnos
N

Nur ..

10 Mart 2026 19:14
Anne sütüne diyet olmaz. Mama veriyor olsanız kısıtlayın derdim ama anne sütünden hiçbir şey olmaz sonra isteseniz de şu anki gibi emmeyecek zaten azaltıyorlar emmeyi
C

Ceren S.

Premium Üye
14 Mart 2026 00:07
Tam olarak duymak istediğim buydu teşekkürler :) yavrum dünyaya adapte olmaya çalışırken en sevdiği şeye sınır koymamak lazım bence de🥹
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir