2 aylık kesik kesik uyku

232 görüntüleme
N

Nur B. ..

29 Mayıs 2025 16:34
2 aylik bebek yatiriyorum 10 dk sonrs uyanıyor derin uykuya dalamıyor. Uyuduğunda ise saat başı kalkıyor gece de dahil bunu nasıl düzeltebilirim? Boyu kilosu iyi ağlama da yok uyku sorunu var sadece
B

Buse N.

29 Mayıs 2025 16:51
Bebeğiniz kolik mi acaba. Benim kızım 4 aylık ve ilk aylarda benimde öyleydi. Kolik bebek sesi dinleterek uyuttum ve çok daha uzun uyumaya başladı. Bence deneyebilirsin.
H

Havva K.

29 Mayıs 2025 17:36
Aç değilse diş sancısıdır. Bebeğinizi doğru emzirdiğinizden emin olun ve gazını doğru çıkarttığınızdan. Birde tabi temiz ferah bir uyku ortamı
B

Betül T. ..

29 Mayıs 2025 18:25
5 aylık bebeğim herşey normal seyrediyor fakat uykusunda ağlıyor sürekli ve kucakta uyuyor sadece gözü kapalı ağlıyor gözlerini açınca gülücükler saçıyor acaba herşey normal değil mi acaba kaçırdığım birşey mi var diye düşünüyorum
D

Derya S. ..

29 Mayıs 2025 18:32
Biz de öyleydik sürece ve bebeğinize güvenin belli saatlerde durmadan ağlardı bebeğim şimdi dört buçuk aylık o zamanlar ne zaman düzelecek diyordum gece uyumaz gündüz uyurdu kaygı çok fazla oluyor biliyorum ama inanın geçiyor uyku düzeni oluşturabilmek için üçüncü ayında çalışmaya başlayın dördüncü ayda meyvesini alacaksınız
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

29 Mayıs 2025 21:22
İki aylık bir bebekte genellikle uyumama sebebi bebeğin karnındaki gazların oluşturduğu sancıdır. Eğer başka bir sorunumuz olmazsa gaz sancıları üçüncü ay civarında ortadan kalkacak. Tabii ki bebeğin büyümesi dinamik bir süreç ve her dönemde yeni bir hikaye başlayabiliyor. Bebeğiniz kaç aylık olursa olsun hiçbir dönem için saat başı uyanmayı normal olarak kabul etmeyecegiz. Takip eden doktorunuzla iletişim kurmanızı tavsiye ederim.
G

Gamze P.

30 Mayıs 2025 11:42
Hocam oğlum 5 aylık ve bu durum bizdede doğdundan beri var gündüz nerdeyse hiç uyumuyo destek verirsem kucağımda meme de uyuyo sadece gecede nerdeyse saat başı uyanıp emmek istiyor gazlı bebek doktora götürdüm de bebeğin gazlıysa yapacak bişeyin yok 8 aya kadar bile sürebilir istersen damla kullan düzenli bir şekilde biraz rahatlatır ama etkisini 1 ay sonra gösterir kullan bırak yapma dedi 3 aylıkken damla kullanmayı bırakmıştım ise yaramıyor diye 5. Ayda tekrar başladım sizce yanlis mi yapiyorm
R

Rabia N. Ç. ..

1 Haziran 2025 15:03
Bebeğim 2 aylık gündüz hiç uyumuyor 11 saat falan kolik gazınida çıkarıyoruz damla da kullanıyoruz geceleri uyuyor bir tek
Z

Zümrüt D. K.

7 Haziran 2025 19:30
Bebeğim bugün 2 aylık oldu gaz sancıları oluyor ama damla rahatlıyor uyumakta ve derin uykuya geçmekte çok zorlanıyor uyuyor 5 dk sonra uyanıyor bazen günde 1 kere uyuyor uyuyamayınca çok huzursuzlanıyor bu sorunu nasıl çözebilirim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir