2 Aylık Kabız Lavman Verildi

43 görüntüleme
N

Nazan Ö.

19 Ağustos 2025 20:06
Osman bey cevaplarsanız sevinirim İki aylık oğlum anne sütüyle besleniyor kakasını altı günde bir yapıyor çok zorlanıyor masaj yapmamıza rağmen çok ağlayınca en son hastaneye gitmek zorunda kaldık lavman verildi kakasını hemen yaptı yediklerime dikkat etsem de her emzirme sonrası gazini çıkartsam da çok gazlı bir bebek kabızlık sorununu nasıl çözeriz gaz içinde kimyon ve rezene kullanıyorum gün içerisinde pek etkili olmuyor
Fadile B.

Fadile B.

19 Ağustos 2025 20:20
Kabızlık için kakasının keçi kakası gibi taneli olması lazım o gaz yapamadığım için huzursuz duş masaj masak harelet etmesi lazım bende çok çektim malesef elma yağı karnına sürüyordum baya iyi geliyor sonra zinco gaz damlası o kadar iyi geldi ki bize
Ş

Şeyda T. ..

19 Ağustos 2025 20:23
Merhaba benim oglumsa 2 ay 20 günlük ayni durumu yaşıyoruz 6 7 günde bir kaka yapıyor bugün cok şiddetli ağlama oldu dayanamadım ve eczaneden kendim lagman aldim ve uyguladim kakasini yarim saat icerisinde yapti gaz çıkınca rahatladı buna alışmaması için yapmak istemedim ama ağlaması uzun süre devam edince kiyamadim anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmama durumu normal ama gaz yoğun olunca bebek içinde anne için de zor bir durum
N

Nazan Ö.

19 Ağustos 2025 20:24
Kakasını yaparken önce biraz keçi kakası gibi taneli geliyor daha sonra normal geliyor gaz için damla verdiler kullandım ama yine de çok fazla gazı var o yüzden zorlanıyor gazdansa kakası bizi daha çok zorluyor
Ş

Şeyda T. ..

19 Ağustos 2025 20:26
Elma yağını denemedim nereden bulabilirim acaba? Bende nbl probiyotik kullanıyorum
M

Miray Ö.

19 Ağustos 2025 20:29
benim bebegimde 6 7 gunde bir kaka yapiyordu. Aile hekimimize ve bebek hemsirelerine sordum sadece anne sutu aliyorsa 10 gune kadar yapmayabilir sıkıntı olmaz demislerdi.
Fadile B.

Fadile B.

19 Ağustos 2025 20:34
Ben eczaneden aldım sonra da trendyol dan sipariş verdim tatlı elma yağı aldım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir