2 Aylık Hep Kucakta Uyumak İstiyor
48 görüntüleme
G
Gülçin A.
15 Kasım 2025 11:49
Bebeğim 2 aylık kucağımda uyuyup yatağına koyunca uyumaya devam ediyordu neredeyse 3 haftadır hep kucakta uyumak istiyor yatağına koyduğum gibi uyanıyor kundaklıyorum 1-2 uyku değil bütün uykularını kucağımda istiyor ne yemek ne kendime vakit ayırabiliyorum çok bunaldım
A
Aslı
15 Kasım 2025 12:08
aynıyız doğduğundan beri kucağımda uyuyor aslında içten içe bunu seviyorum büyüğünde bdoya doya kucağımda uyuttum diyebileceğim.
ben artık yan yatırmaya başladım yüzünü örtüm emzikle destekleyip pışpışlıyorum o şekilde dalıyor uykuya yeni keşfettim deneye deneye ilerliyoruz daha çok
ben artık yan yatırmaya başladım yüzünü örtüm emzikle destekleyip pışpışlıyorum o şekilde dalıyor uykuya yeni keşfettim deneye deneye ilerliyoruz daha çok
Z
Zeynep İ. ..
15 Kasım 2025 12:32
Bizimkide sürekli kucakta uyumak istiyor, dalana kadar kucakta tutup yatağına yatırıyoruz hemencik uyanıyor sonra tekrar başa sarıyoruz.Ama ne olursa olsun daldıktan sonra hemencik yatağına koymaya çalışıyoruz, bir süre pışpışlayıp elini tutuyoruz yada bir elimizi göğsüne koyuyoruz sıcaklığımızı ve yanında olduğumuzu hissetsin diye birazda öyle daldımı yine 40 dk 1 saat felan uyuyor. biz şuan böyle yapıyoruz.Bazende hiç bir yöntem işlemiyor valla bakmışız kucağımızda birlikte uyumuşuz 😂
S
Sevda D.
15 Kasım 2025 13:28
Benim bebeğim 3 aylık hala kucağımda uyuyor yatağa yatırdığım an gözleri açılıyor bir daha bu zamanlar gelmeyecek diye ben de tadımı çıkarıyorum 😀