2 Aylık Gündüz Uykusu

111 görüntüleme
A

Ayşe S. B. ..

16 Şubat 2026 12:43
2 aylık bebeğim gündüz pek uyumuyor. Emerek kucağımda uyuyor. Yarım saat sürüyor genelde ve derin uykuya pek dalmiyor gibi. Uyuması için saatte bir kere emziriyorum gibi oluyor bu yüzden. Ve her emmesi uyku için olduğundan, emme arasında ve sonrasında gazını cikaramiyorum. Dalmış oluyor, uykusu bölünsun istemiyorum bu yüzden gazını çıkarmaya korkuyorum. Bu da gazını artırıyor olabilir. Ne yapabilirim?
N

Necibe N. Ç.

16 Şubat 2026 12:47
Mutlaka gazını çıkarıp öyle yatırmalısınız benim bebeğimde öyleydi şuan 4 aylık gazını çıkarıp sallarayak uyutuyorum yoksa uyku sırasında gazdan dolayı hemen uyanıyor sancılı bi şekilde
Emel C.

Emel C.

16 Şubat 2026 13:08
Gazini çıkarmadığınız için uykusu bolunuyor olabilir birde kundak yapmanızı öneririm
K

Kader B.

16 Şubat 2026 13:35
gündüz rahat uyusun diye duş aldırıyorum
İ

İrem N. ..

19 Şubat 2026 13:19
Ben beyaz gürültüye alıştırdım öyle biraz dalıyor ama sürekli ayağımda sallıyorum sallamayı bıraktığım an uyanıyor benimki de iki ayı yeni geçti uyanmasın diye gazını bende çıkarmıyorum artık kendi kendine çıkarıyor gaz o kadar rahatsız etmez olur artık emzik alıştırabilirsin uykuya dalarken sadece benimki onu da tutmadı bunlar fikir olabilir sana
H

Hüsniye B.

20 Şubat 2026 12:06
Benim de akşam 7 12 saatler arasu devamlı ağlıyor ve uyumuyor ne yapsam olmuyor
A

Ayşegül E.

26 Şubat 2026 19:17

Hüsniye Bağırıcı

Benim de akşam 7 12 saatler arasu devamlı ağlıyor ve uyumuyor ne yapsam olmuyor

55 günlük bebeğim benim de şuan o şekilde bi çözüm buldunuz mu
A

Ayşe S. B. ..

26 Şubat 2026 19:29

Ayşegül Ekiz

55 günlük bebeğim benim de şuan o şekilde bi çözüm buldunuz mu

Gaz sancısından mi, sebebini biliyor musunuz
A

Ayşegül E.

26 Şubat 2026 19:30

Ayşe Sare Bozoğlan

Gaz sancısından mi, sebebini biliyor musunuz

Şuan masaj yapıyorum sakinleşiyor ama 1-2 dk uyuyup uyanınca feryat figan bağırmıyor kucağıma alınca susuyor
A

Ayşe S. B. ..

26 Şubat 2026 19:37

Ayşegül Ekiz

Şuan masaj yapıyorum sakinleşiyor ama 1-2 dk uyuyup uyanınca feryat figan bağırmıyor kucağıma alınca susuyor

Atak haftası filan diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bazen gerçekten bebekler annesini istiyor sadece, annesinin kucağında uyumak istiyor sadece, sadece emerek uyumak isteyebiliyor. Kucağınıza alınca susuyorsa güzel, kucakta tutun öyle durumlarda. Gündüz uykusunu yeterince almıyorsa kucakta uyumasına izin verjn yeter ki uyusun. Gece öyle olursa gece ayni şekilde. Uyumadıkca uykuya dalmalari daha zor oluyormuş

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir