2 Aylık Boğulma Tehlikesi?

168 görüntüleme
Ş

Şule ..

19 Mart 2026 01:48
Bebeğim 8 buçuk haftalık son iki gündür aniden Kusuyo nefessiz kalıyor yutkunmaya çalışıyor bugün şans eseri gördüm kıpkırmızıydı bir süre yutkunur gibi gulug sesine benzeyen sesler çıkardı sonra yaklaşık bir dk sürdü ama o nasıl bir dakika gelin bana sorun. Benzer bir şey yaşayan var mı reflüsü ne zaman geçecek bir şey olacak diye korkuyorum
B

Büşra ..

19 Mart 2026 01:50
Merhaba fazla besleniyor olabilir mi bende aynı problemleri yaşadım az az sık sık beslemeyi mi deneseniz sizde
Ş

Şule ..

19 Mart 2026 02:00
Büşra
Merhaba fazla besleniyor olabilir mi bende aynı problemleri yaşadım az az sık sık beslemeyi mi deneseniz sizde
Bırakmıyor ki nasıl yaptınız siz
B

Büşra ..

19 Mart 2026 02:01
emzik tutuyo benim kız arkasından emzik verdim sonra arayı çok uzatmadan besledim
Ş

Şule ..

19 Mart 2026 06:20
Büşra
emzik tutuyo benim kız arkasından emzik verdim sonra arayı çok uzatmadan besledim
Sütüm tazyikli geliyor benim bir de. Emzirme danışmanı çözer mi bu durumu destek alsam acaba
B

Büşra ..

19 Mart 2026 07:01
Tabikide çözülür. Emzirmeden önce biraz sağım yapabilirsin taziyiği geçene kadar.
B

Büşbüş

19 Mart 2026 07:56
Zeynep
Sütüm tazyikli geliyor benim bir de. Emzirme danışmanı çözer mi bu durumu destek alsam acaba
Emzirmeden önce 10 ml elle sağım yapın
Ş

Şule ..

19 Mart 2026 15:50
Büşra
Tabikide çözülür. Emzirmeden önce biraz sağım yapabilirsin taziyiği geçene kadar.
Teşekkür ederim 🌸
Ş

Şule ..

19 Mart 2026 15:50
Büşbüş
Emzirmeden önce 10 ml elle sağım yapın
Tamam teşekkür ederim 🌸
E

Elif A.

19 Mart 2026 17:35
Zeynep
Sütünüz tazyikli ise emzirmeden önce yumuşatacak kadar elle sağım önerilir, makine ile fazla sağım sütü daha da tazyikli hale getirir. Ayrıca emzirme pozisyonunu değiştirmeniz, geriye yaslanarak emzirmenizi tavsiye ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir