‼️2 Aylık Beek Uyku Düzeni Nasıl Olur

94 görüntüleme
S

Semanur Y.

3 Şubat 2026 21:02
Günde kaç saat uyur gece mi gündüz mü
G

Gizem

3 Şubat 2026 21:03
2 aylık bebişin maalesef uyku düzeni olmaz 😢
S

Semanur Y.

3 Şubat 2026 21:04
Peki çok mu az mı uyur birde gündüz mü gece mi
Gülseren A. A. .

Gülseren A. A. ..

3 Şubat 2026 21:14
Gece gündüz ayrımını henüz bilmez dolayısıyla saatler dağılmış olur genellikle 4 ay civarı uyku eğitimini ebeveyn verebilir
Afranur K.

Afranur K.

3 Şubat 2026 21:17
Gündüz gece karışık benzer periyotlarda uyur. Bazı uyku belirtileri oluyor takip edip beneğinizin düzenini bulmanız lazım.

40 günlük bir bebek ortama gece 5 saat beslenmeden uyuyabilir maksimum.

50 günlük bir bebek 6 saat emmeden uyuyabilir.

Bunlar maksimum değerleri. Ama bence nuna uyan bebek sayısı çok az 😂

Mesela benim kızım gündüzleri 45 dk uyuyup 45 dk uyanık kalırdı 2. Ayında.

Gece de bir kere kesintisiz 3-4 saat uyurdu. Bu uzun uykudan sonra 1.5-2 saat bi uyku daha yapardı. Sonra 45-45 devam ederdi.

Ama bu tablo kızıma özel sizin de kendi bebeğinizin uyku belirtilerini farkeder etmez uyutup takip etmenizi öneririm.

Bulduğum en mantıklı fikir uyku günlüğü tutmaktı. Hala da tutuyorum. Mesela 4. Ayumıza geldik, artık 1.30-2.15 dk arasında uyanık kalıp, 1-1.15 dk arasında da uyku yapıyor gündüzleri. Gece de 5-6 saat kadar eğer güzel bir şekilde uyuyor.

Bunları hep not edip, bebeğimi takip edip rutinini keşfettiğim için bilebiliyorum. Size önerim de 3-4 gün tek tek yazın şu kadar uyudu, bu kadar uyanık kaldı. Uyurken iu oldu, böyle kolay uyudu vs. Diye

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir