2 Aylık Bebek Yüz Üstü Uyuma

92 görüntüleme
H

Hatice İ.

21 Temmuz 2025 07:53
Merhabalar bebeğim 2 aylık olana kadar gündüz uykuları nerdeyse hiç yoktu uyusa da sallamaya devam etmek zorundaydık ya da en fazla 30 dk uyurdu şimdi 75 günlük hem uyuyamayınca huzursuzlanıyor hem uykuya dalmakta zorlanıyor bende emerken sakinleşince mayışınca yüz üstü koyarsam daha uzun uyuduğunu farkettim ama bunun zararlı olduğunu da biliyorum o mayışmış haldeyken yüz üstü koyup 20 30 dk sonra çeviriyorum ama yine en fazla 30 dk sonra kendini uyandırıyor gözlem altında yüz üstü yattığında ise 2 saat bile uyuyo ne yapmam lazım bilmiyorum uyuyamazsa huzursuz oluyor ya tüm gün sallıycam ya yüz üstü uyutucam bana bir fikir verirseniz sevinirim
N

Neslihan K.

21 Temmuz 2025 08:05
Bebeğim 4 aylık ilk 3 ay bizde söylediğiniz gibiydik şuanda kendi kendine bıraktı eğer gözlemleyip yanından ayrılmayacaksanız hiçbir problem olmuyor merak etmeyin gece siz uyuyacaksanız bu pozisyonda uyutmamaya dikkat edin bende bebeğimi yüz üstü yarırıp emziği verdiğim an uyuyordu çok gaz sancısı çekrn bir bebekti böyle yatarak rahatlıyordu vücuduna düz yatdığunda çok hafif bi ağırlık verebilirsin o da etkili oluyor kiraz çekirdeği vs
H

Hatice İ.

21 Temmuz 2025 09:35
Tamam dediğiniz yöntemi de denerimm teşekkürler aynen zaten sadece gündüz uykularında yüz üstü yatırıyorum ama yanında oluyorum hep

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir