2 Aylık Bebek Uyumaması
216 görüntüleme
E
Elif P.
28 Kasım 2025 21:05
2 aylık bebeğim meme de emerek uyuyor
bugün saat 1:00’den akşam dokuza kadar uykusuz sebebi nedir acaba
bugün saat 1:00’den akşam dokuza kadar uykusuz sebebi nedir acaba
B
Burcu000
28 Kasım 2025 21:15
Aynı durumdayım imdat diye bağırıcam artık sabahtan beri uyumuyo ne yaptıysam uyumuyor
M
Meltem K.
28 Kasım 2025 21:18
Gaz problemi olabilir
B
Burcu000
28 Kasım 2025 21:36
Masaj yapıyorum karnına ayaklarına gaz damlasını veriyorum huzursuzluk falan yok. Gazı olduğu zaman ağlamaktan yıkıyor ortalığı ne olduğunu anlamış değilim

Melek M.
28 Kasım 2025 21:52
Bence bu ayın genel sorunu bu. Gece uyumadı gündüz uyumadı en son gece 1de uyudu

Deniz T.
Premium Üye
28 Kasım 2025 21:58
Atak haftalarinda olabilir bebisleriniz bu surecte genelde kucakta uyuma ya da meme de uyuma istegi artiyor. Ama inanin geciyor yavaş yavaş
E
Elif P.
29 Kasım 2025 05:07
Tam 12 saat olmuştu uyumadığı şimdide zorla uyandırıyorum emmek için bu durumu yaşayanlar varmış ben bir bende sanıyordum valla
N
Nazlıcan
Premium Üye
2 Nisan 2026 14:56
Ben de şu anda aynı durumdayım maalesef 2 ay 10 günlük, haftalardır gündğz 1 dakşka uyumuyor gazı olsa da uyumuyor olmasa da uyumuyor. Gece 12-1de artık bayıldığını düşünüyorum
D
Dilay
2 Nisan 2026 15:10
Uyku sorununu çözen var mı bende aynı durumdayım çare arıyorum anne sütü yanında mama vermeye de başladık doktor onayıyla ayakta sallamak çözüm şimdilik ama derin uykusu yok gibi bisey
A
Ayşe B.
2 Nisan 2026 16:09
Beyaz gürültü cihazını denediniz mi
B
Banu ..
2 Nisan 2026 16:44
Bende aynı durumdayım 2 aylık ya kanguruda ya memede uyuyor bazen onlarda bile uyumuyor emdikçe de gaz sindirim derdi başlıyor kıvranıyor ağlıyor bazen kusuyor ne yapacağımı şaşırdım sabaha kadar beyaz gürültü falan fayda etmiyor
G
Gülsüm A.
2 Nisan 2026 18:49
[2.ay](2.ay) atağından kaynaklı bu durum atak dönemi bitince de gündüz uykuları yarım saat 1 saate düşüyor en fazla benimki de öyleydi

Medine Y.
Premium Üye
5 Nisan 2026 00:22
Merhaba benim bebeğim ilk aylarında gündüz kısa uykular yapıyordu hiç uyumamazlık yapmıyordu ama o düzensizlik vene zaman uyuyacağının uyanacağının belli olmayışı bile beni strese sokmaya yeterliydi o yüzden sizi anlıyorum
Eğer gaz sancısı va başk derdi yoksa bence birde hava değişimini deneyin derim bebekler bazen dışarıda uyuyorlar veya en azından daha çabuk yorulup uykuya geçebilirler hemde hava almış olurlar
Kanguru da daha iyi oluyor
Eğer gaz sancısı va başk derdi yoksa bence birde hava değişimini deneyin derim bebekler bazen dışarıda uyuyorlar veya en azından daha çabuk yorulup uykuya geçebilirler hemde hava almış olurlar
Kanguru da daha iyi oluyor
Yükleniyor...