2 Aylık Bebek Uyku
104 görüntüleme
M
Melike B. ..
16 Aralık 2025 13:35
2 aylık bebeğin uykuları nasıl olur nasıl olmalı bizimki gündüzleri hiç uyumak istemiyor
F
Fatma N. Ş.
16 Aralık 2025 13:50
Merhaba bizde de benzer bir sorun var sürekli uykuya direnme hali gözünden uyku aksa da en ufak bir şeyde uyanıyor gün sonunda aşırı yorgunluktan dolayı gece uykusu 12’ye kayıyor
A
Aslı Y.
16 Aralık 2025 14:02
Bende de var aynısı benim bebeğimde 65 günlük, aslında olması gereken 1,1bucuk saat uyanıjlık süresi ama nerdeeee.. benzorla uyutmaya çalılıtoeunm

Emel C.
16 Aralık 2025 14:31
Kızlar kundak yapıyor musunuz sürekli irkildiği için uyanıyor olabilir benim bebegimde öyleydi ben yarı kundan karanlık oda yalıyordum öyle uyuyordu en iyi ihtimalle 40 50 dakika o da
A
Aleyna T.
16 Aralık 2025 23:58
Benim bebe 2.5 aylık,4 yaşında kızımın saat 7de yatağa girip 8de uykuya daldığı bir uyku düzeni var. Oğlumda sanki bu rutine doğdu gibi,6da emzirip 7de akşam uykusuna bırakıyorum ama kucağımda uyumasına izin vermiyorum beşiğe bırakıp emziğini veriyorum eğer ki dalmakta zorlanırsa çok hafif bir şekilde sallayıp destek oluyorum . 11de kaldırıp gece emmesini yapıyorum 12 de uyuyup sabah 8e kadar yatıyor. Gece güzel uyuduğu içinde gündüz uykusunu uyku belirtisi görürsem yapıyorum eğer uykusu yoksa hiç zorlamıyorum ama uyuyacak olursa aynı şekilde yapıyorum(kucakta uyumaya izin vermiyorum dalsa bile uyandırıyorum beşiğe koyuyorum orada dalınca uyumaya devam ediyor derin derin)
O da bu şekilde alıştığı için beşiğe koyup emziği alır almaz gözler kapanıyor hemen
O da bu şekilde alıştığı için beşiğe koyup emziği alır almaz gözler kapanıyor hemen