2 Aylık Bebek Saatte 1 Beslenmek İstiyor Hiç İki Saat Bile Uyumuyor
188 görüntüleme
Ö
Özge C.
26 Aralık 2025 21:22
2 aylık bebek saatte 1 beslenmek istiyor hiç iki saat bile uyumuyor çok fazla gaz problemimiz var sab simplex damla kullanıyoruz mama olarakta Aptamil conformil kullanıyoruz anne sütü de alıyor ama çok çok az uyuyor ve sürekli beslenmek istiyor. Neler yapabiliriz bu durum normal mi ?

Yeter O. ..
26 Aralık 2025 21:22
Mama gaz yapıyor yada yaramıyor olabilir
Ö
Özge C.
26 Aralık 2025 21:24
Başka mamalar da denedik sma comfortta kustu hippte daha çok gaz yaptı

Yeter O. ..
26 Aralık 2025 21:26
Normalde iki aylık olunca az çok gaz azalıyor kızımdan biliyorum ama iki aylık bebeğin 1 saatte 1 beslenmek istemesi tuhaf bi sıkıntısı olabilir kontrole gittiniz mi
Ö
Özge C.
26 Aralık 2025 21:26
Normal dedi geçen gittiğimizde doktor gaz yüzündendir dedi yarın tekrar gideceğiz

Yeter O. ..
26 Aralık 2025 21:28
Gaz vardır ama kendini rahatlatmak için emiyor olabilir
Ö
Özge C.
26 Aralık 2025 21:30
Meme reddi var emmiyor sagip veriyorum

Özlem
26 Aralık 2025 21:58
Sanki bana daha çok sizi kokunuzu arıyor gibi geldi süt sağıp veriyormuşsunuz ya çünkü kuzucuk daha uykuya adapte olamıyor . Hiç mi almıyor memeyi ?
Ö
Özge C.
26 Aralık 2025 21:58
Hiç almıyor babasıda annem de ilgileniyor ikisinde de aynı maalesef az az sık sık beslenmek istiyor

Özlem
26 Aralık 2025 22:00
Bu ayda daha çok kucagınızı ister . Gaz önemli karın üstü bırakın masaj yapın bol bol sırtını sıvazlayın ben gaz damlası bile kullanmadım valla .

Özlem
26 Aralık 2025 22:03
Çok yorgun , zor ama çok güzel zamanlardansınız sıkın dişinizi iki ay sonra daha çok rahatlayacaksınız emin olun . Bende temmuz da doğum yaptım zor du geçti . Size bol sabır ve taakat diliyorum.
Ö
Özge C.
26 Aralık 2025 22:12
Çok teşekkür ederim Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin hepimize
E
Ebru D.
26 Aralık 2025 22:59
Benim ilk oğlumda öyleydi kolikti çok gaz olduğu için kendini memede sakinleştiriyor. Bize o dönem doktor 4 aya kadar Allah yardimcin olsun 4. Ayda karin kaslari oluşur rahat gaz cikarir dedi ve dedigi gibi oldu 4
Ayda rahatladık cok sukur suan 6 yasinda. Rabbim saglik versin zor evet ama geciyo stres yapma bol masaj sicak banyo ve kucak iyi geliyo. Biagaia damlada guzel
Ayda rahatladık cok sukur suan 6 yasinda. Rabbim saglik versin zor evet ama geciyo stres yapma bol masaj sicak banyo ve kucak iyi geliyo. Biagaia damlada guzel

Kübra D.
26 Aralık 2025 22:59
Farklı bir gaz damlası da kullanabilirsiniz nurse harveys kullanmıştık oldukça işimize yaradı çok rahat gaz çıkartıyordu gazdan kaynaklı uyumuyor olabilir
M
Mahru
26 Aralık 2025 23:11
Benim bebeğim de kolik bebekti maalesef ( sab simplex hafifletiyordu mama olarak da GOLDEN GOAT KEÇİ SÜTÜ maması kullanıyordum. Daha iyi gelmişti. Ama eğer kolikse iyi gelir tamamen 5-6. Aylarında gaz sorunu geçer.
M
Mahru
26 Aralık 2025 23:13
Her uykudan önce de duş aldırıyorduk rahatlıyordu. Sizde bunu deneye bilirsiniz çünki qazdan dolayı uyuyamıyor .
M
Menekşe Y.
26 Aralık 2025 23:52
Meme reddi için pilates topu üzerinde vermeyi deneyin sizde stresli olmayın bebekler hissediyor benimde oğlum 54 günlük kucakta olmak istiyor sürekli bende istediğini yapıyorum 🥰anneye de iyi geliyor o kucakta duruşu sıcaklığı kokusu zaman çok hızlı geçiyor bu günleri iyi değerlendirmek gerekiyor
D
Duru
27 Aralık 2025 01:44
Mama da kaç ml veriyorsunuz
D
Duru
27 Aralık 2025 01:44
Benim kızımda iki aylık bazen 90 bazen 110 içiyor 3 saatte bir veriyorum
G
Gamze A.
27 Aralık 2025 02:40
Bende de birebir aynisi oldu. Doktor gaz damlasi onerdi onu kullandim, masaj yaptim. Megerse buyume ataklari varmis, buyume atagindan once sık sık az az emip uykuya direniyormus. Doktor soyle bir siralama vermisti bize ve ise yaramisti. Simdi bebegimi kendim arara uyandiriyorum cok uzun uyursa su an 2 aylik 14 gunluk. Emzir, gazini cikar, 20 dakika kucakta dik tut, bezini degistir, sonra biraz oyna ve max 5 dakika tummy tim e yaptir, yorulup aglamaya baslayinca kundak yap kucagina al agzina emzik ver pispisla uyur. Uyuyunca los sessiz ya da beyaz gurultu olan yere koy. O zaman 35 dk uyumaya baslar ve bunu sen tekrarladikca uyku saati 1 saati zamanla 2 saati asacaktir.
G
Gamze A.
27 Aralık 2025 02:42
Haa bu arada ne olursa olsun bunu tekrarla ki uyanik kalmasi 2 saati gecmesin demisti. Uyanik kalmasi 2 saati asarsa kortizol seviyesi yukselip vucudu stres olup uykuya direniyormus.