2 Aylık Bebek Kilosu
110 görüntüleme
N
N.
9 Aralık 2025 16:30
Merhaba hanımlar kızımın doğum kilosu 3138 şuan 2 aylık 4800 kilosu sadece anne sütü alıyor takviye mamaya geçmeli miyim?

Gamze Ş. K.
9 Aralık 2025 16:33
Bence iyi mama kullanmayın derim ama siz yine de bi doktorunuza danışın ben de kullandım mama keşke kullamasaydım sütüm gayette yetiyormuş tavsiyem sık sık emzirin özellikle gece 12den ve sabah 5-6 araları hem sütünüz artar hem kilosu yerine oturur

İlsu O. K.
9 Aralık 2025 16:41
Merhaba; öncelikle sağlıkla güzellikle büyüsün. Formül mamalar anne sütü yokluğunda ya da yeterli gelmediği durumlarda uzman hekimler tarafından önerilirse alınabilir ürünlerdir. Başka annelerin bebeğinizin kilosunu değerlendirip bence diyerek başlayabileceğiniz bir gıda değildir. Ya da tam tersi kilosu iyi bırakayım gibi bir şeyde doğru olmaz. Bebeğinizin büyüme,gelişim,kilo takibini bebeğinizin doktoru yapar ve gerekli görülmediği taktirde öncelik her zaman anne sütüdür. Lütfen başka annelerin bebeğiniz hakkında söylediğine değil doktorunuzun tavsiyesine uyun eğer ki yeterli bilgiyi alamıyorsanız doktor değiştirin.. Mama karşıtı değilim yanlış anlaşılmasın bebeğim prematüre ben 6 ay emzirebildim ve doğumdan itibaren mama almak zorunda kaldı gerekli durumlarda elbette çok kıymetli ve önemli mamalarda 🌸🙏🏻
N
N.
9 Aralık 2025 17:11
Çok teşekkür ederim haklısınız