2 Aylık Bebek Burun Tıkanıklığı

67 görüntüleme
T

Tuğba B.

9 Aralık 2025 13:40
2 aylık bebeğim. 3 gündür burnu tıkalı ve uyurken horlama sesi çıkıyor. Doktoru normal olacağını söyledi. Hapşırma burun akıntısı burun tıkanıklığı ve öksürük var. Ne yapmalıyım? Yardımcı olabilecek var mı? Normalde iştahlı olan bebeğim yarı yarıya düştü yemesi
H

Hatice K.

9 Aralık 2025 16:23
Eğer bana güvenirsen aynı durumu bn de yaşadım serum fizyolojik aldım ve çok memnun kaldım 1. Ayda olmaya başladı şuam 3 aylk olacak hala kullanıyoruz düşünürsen eğer kullanma talimatı video olarak YouTubeda var . Tabi doktoruna da sor genelde doğal yöntem olarak bakıyorlar
H. .

H. ..

9 Aralık 2025 16:35
Ben de serum fizyolojik uyguluyorum. Burun aspiratörü ile de çekiyorum rahatlıyor.
Gamze Ş. K.

Gamze Ş. K.

9 Aralık 2025 16:38
Şuan da yapabileceğinz tek şey serum ile burnunu çekip rahatlatmak sabah ve akşam uyumadan önce yapabilirsiniz burnunu tahriş etmeden benimde bebeğimde böyle böyle geçti .. Osman hocanın videosu var youtubeden izleyin.. Öksürük geniz akıntısı ndan kaynaklı olabilir benim bebeğim de öyleydi çünkü geçmiş olsun 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir