2 Aylık Bebek Beslenme

351 görüntüleme
Ş

Şule K. ..

6 Ağustos 2025 23:42
2 aylık bebeğim 2 saatte bir 60ml mama tüketiyor ama normal mi süreyi uzatmayı denediğimde fazla olan besini kusuyor
Fadile B.

Fadile B.

6 Ağustos 2025 23:47
Mama veren bir anne olarak bende senin gibi sürekli aç mı doydu mu diye düşünüyordum. Bebeğinin kilosu hareletli içeçeğim miktari çok değiştiriyor ilk olarak yapman gereken kaç saatte bir beslenmesi için ağlıyor ihtiyaç duyuyor ilk olarak 60 ml ver sonra 30 ml daha hazırla içmek istiyorsa içer ve mutlaka gazını her 30 ml de al beklete beklete içir çünkü biberon malesef çok hızlı besliyor ve gaz yapıyor
R

Rüya A.

1 Nisan 2026 02:47
Süreyi uzatmaya çalışın bende bebegimi 3 saate bir 90 ml ile besliyorum sadece mama alıyor
D

Duru

7 Haziran 2026 22:13
Rüya Albayrak
Süreyi uzatmaya çalışın bende bebegimi 3 saate bir 90 ml ile besliyorum sadece mama alıyor
Peki yeterli geliyor mu benim bebeğim 2 saatte bir zorla 1 ölçü yiyor çok çok zorlasam 2 yiyor
R

Rüya A.

7 Haziran 2026 22:21
Betül
Peki yeterli geliyor mu benim bebeğim 2 saatte bir zorla 1 ölçü yiyor çok çok zorlasam 2 yiyor
Hangi mamayı kullanıyorsunuz belki mamayı sevmiyodur?
D

Duru

7 Haziran 2026 22:22
Rüya Albayrak
Hangi mamayı kullanıyorsunuz belki mamayı sevmiyodur?
Hipp organic combiotik doğdugundan beri bunu kullanıyorum bebelac gold denedim ishal yaptı
R

Rüya A.

7 Haziran 2026 22:24
Betül
Hipp organic combiotik doğdugundan beri bunu kullanıyorum bebelac gold denedim ishal yaptı
Bende hipp içirdiğim zaman kabız yaptı bebelac golda geçdik ama alerji ortaya çıktı özel mama kullanıyoruz şuan. mamayı sevmedikleri zaman içmek istemiyorlar kaç aylık bebeginiz şuan?
D

Duru

7 Haziran 2026 22:30
Rüya Albayrak
Bende hipp içirdiğim zaman kabız yaptı bebelac golda geçdik ama alerji ortaya çıktı özel mama kullanıyoruz şuan. mamayı sevmedikleri zaman içmek istemiyorlar kaç aylık bebeginiz şuan?
2 ay 10 günlük öğle vakti uykudan uyandığında 3 ölçü yiyor onun dısında hep zorla veriyorum
R

Rüya A.

8 Haziran 2026 00:01
Betül
2 ay 10 günlük öğle vakti uykudan uyandığında 3 ölçü yiyor onun dısında hep zorla veriyorum
Siz sadece mama ile mi besliyorsunuz?
Mamasını değiştirip deneyin belki yemesi artar şuan benimki 4 aylık 120 ml içiyor 3 saate bir bazen tabi 90 ml oluyor bazen 120
D

Duru

8 Haziran 2026 00:38
Rüya Albayrak
Siz sadece mama ile mi besliyorsunuz?
Mamasını değiştirip deneyin belki yemesi artar şuan benimki 4 aylık 120 ml içiyor 3 saate bir bazen tabi 90 ml oluyor bazen 120
Evet sadece mama Deneyeyim cünkü az yiyor ve philips avent resonse 3 numaraya gectim çekince çok zorlanıyor sanırım zorlandığı için yemiyor
R

Rüya A.

8 Haziran 2026 00:40
Betül
Evet sadece mama Deneyeyim cünkü az yiyor ve philips avent resonse 3 numaraya gectim çekince çok zorlanıyor sanırım zorlandığı için yemiyor
Evt bende philips kullanıyorum başlık numarası dediginiz gibi önemli 3 ve 4 numaraları kullanıyorum şuan bende umarım yemesi düzelir♥️
D

Duru

8 Haziran 2026 00:41
Rüya Albayrak
Evt bende philips kullanıyorum başlık numarası dediginiz gibi önemli 3 ve 4 numaraları kullanıyorum şuan bende umarım yemesi düzelir♥️
Umarım 🙏🏻 tesekkür ederim 🤍
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir