2 Aylık Bebek Balgamlı Öksürük

79 görüntüleme
Büşra D. K.

Büşra D. K.

1 Temmuz 2025 20:20
Hocam merhaba bebeğim 2 aylık 3 gündür öksürük ve balgamı var az önce boğuluyor gibi oldu geçti yarın doktora götüreceğim artık ama. Ben izotonik serum ile burnunu temizledim hava makinesi ile hava verdim ılıktan biraz daha sıcak suyla yıkadım ama geçmiyor bu gibi durunlarda başka ne öneriyorsunuz. ? Bu neden oluyor acaba bendede var gibi üst solunum rahatsızlığı şuan
E

Elif Ç.

1 Temmuz 2025 20:26
Benim oğlumda 3 aylıkken öyle olmuştu ciğerleri iltihap olmuş dedi doktorumuz göğsünü dinleyin ses geliyor mu hırıltılı ya da karından solunum yapıyor mu ona dikkat edin
Büşra D. K.

Büşra D. K.

1 Temmuz 2025 20:28
İlk bi hırıltı duydum ve hava verdim geçti şuan hırıltısı yok ateşide hiç olmadı şükür şuan takipteyim sadece nefes almakta bi tık zorlanıyor ve balgamı var o kadar teşekkür ederim bilgilendirme için
Y

Yaren B.

1 Temmuz 2025 20:40
2 aylık bebeklerde ateş olmuyormuş bizim doktorumuz demişti ateş çok zor çıkar çoğu kez de çıkmaz demişti bence hemen doktora gidin beklemeyin balgam ciğerlerine inmesin
Y

Yaren B.

1 Temmuz 2025 20:40
Hatta 2-3 saatte bir yıkama yapın burnunu günde 1 kezde yıkadıkdan sonra çekin aspiratör ile
H

Hatice K.

2 Temmuz 2025 06:51
Aynı durum bende var 76 günlük bebeğim sağolaınlar öpmüypruz diyip ağzına girenler hasta etti burnunu temizliyorum boğazından hırıltı sesi geliyor bende hava verdin burnunu temizledim başka be yapılabilir
B

Büşra Ç.

14 Temmuz 2025 21:20
Rsv salgını var 49 günlük bebeğimde çıktım . Göğüs kafesi hafif içe çöküyor nefes alırken ve hızlı hızlı nefes alıyor. Doktor hava başladı 3 saat arayla ama 2 gün oldu tam düzelmedi nefes alışverişi. Öksürüğü geçti çok şükür sürekli burnunu açık tutmaya çalışıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir