2 Aylık Bebek Aşı Seyahat
624 görüntüleme
K
Kübra
29 Nisan 2026 13:18
Merhaba, bebeğim 65 günlük. Yarın aşılarını olacak gerginim süreci nasıl yönetirim bilmiyorum ağlaması beni en çok tedirgin eden şey oluyor. İlk bebeğim olduğu için düşündüğümden daha pimpirikli oldum. Ve aşı akşamı yaklaşık 6 saatlik bir araba yolculuğu yapacağız. Aşı sabah saatlerinde olacak ama o günü nasıl yönetmem daha mantıklı? Puseti sevmiyor pek son zamanlarda kucağımda oluyor arabadayken de, 6 saatlik yolculuk ve aşı günü için tavsiyeniz var mı?
a
admaydn
29 Nisan 2026 13:21
Sakın olun sızın tedırgınlıgınız bebeğe gecıyor bızımde 50 günlük 8 saat yolculuk yaptık bebekler arabayı sevıyor daha çok uyuyor arabanın hareketı yol sesi ona iyi gelıyor aşı içinde illa olunca atesı cıkacak veya huysuzlanacak dıye kendınızı şartlamayın enerjınızı yüksek tutun yeter
K
Kübra
29 Nisan 2026 13:54
Sakın olun sızın tedırgınlıgınız bebeğe gecıyor bızımde 50 günlük 8 saat yolculuk yaptık bebekler arabayı sevıyor daha çok uyuyor arabanın hareketı yol sesi ona iyi gelıyor aşı içinde illa olunca atesı cıkacak veya huysuzlanacak dıye kendınızı şartlamayın enerjınızı yüksek tutun yeter

Yasemin D. Ş.
29 Nisan 2026 13:58
Çok mecbur değilseniz çıkmayın böyle bir yolculuğa
K
Kübra
29 Nisan 2026 13:59
Çok mecbur değilseniz çıkmayın böyle bir yolculuğa

Yasemin D. Ş.
29 Nisan 2026 14:01
Sakin olmaya çalışın, ben de tedirgin olmuştum 4 aşı birden olmuştu 🤦🏻♀️
Ateşi çıkmadı Allah’tan, çıkarsa da Carpol verin. Doktoru daha sağlıklı bilgi verir zaten.
Ateşi çıkmadı Allah’tan, çıkarsa da Carpol verin. Doktoru daha sağlıklı bilgi verir zaten.
a
admaydn
29 Nisan 2026 14:13
Kendınızı ona şartlamadık ortalama 3 saate flan mola verdık hava alsın flan dıye
K
Kevser
29 Nisan 2026 14:22
Sakin olun aşı olunca illa çok kötü şeyler olmak zorunda değil birçok bebek hiç bilmez bile. ateş ölçeriniz ve calpolünüz yanınızda olsun ihtiyaç duyarsa verirsiniz bolca sarılın kokunuzla sakinleştirin biz de çok kez uzun yolculuklar yaptık bebeğimiz küçükken birçoğunda uyudu hep 2-3 saatte bir kısa molalarla çok da keyifli geçti huysuzlanadabilir olur yani böyle böyle birlikte güzel zaman geçirmeyi gezmeyi hastalanmayı iyileşmeyi öğrendik
N
Nehar K.
3 Mayıs 2026 15:10
Gittiğiniz yerde de aşı olabilirdi. Nasıl geçti süreç
K
Kübra
3 Mayıs 2026 21:17
Gittiğiniz yerde de aşı olabilirdi. Nasıl geçti süreç
N
Nehar K.
3 Mayıs 2026 21:45
Bağlı olduğumuz asm’de yaptırmak istedim daha güvenli geldi. Süreç korktuğum gibi olmadı, yolda genelde uyudu ateş problemimiz de olmadı şükür ama iki kere Calpol verdim yine de 4. ve 8. saatlerde
Yükleniyor...