2 Aylık Bebeğimin Kilosu

98 görüntüleme
E

Ebru E.

5 Şubat 2026 19:43
Bugün bebeğimin kontörlü vardı 2 ay 4 günlük kız bebek 4 kilo 760 gram doğum kilosu 3 kilo 300'dü ama doğumdan sonra 3 kilo 150 grama kadar düştü bebeğim 40 günlükken tarttırdım 4 kilo 300'dü doktor az almış dedi emziriyorum artı mama da veriyorum ama mamayı çok az içiyor bazen hiç içmiyor acaba sütüm mü yetmiyor ya da aktif mi emmiyor bilemedim sizce çok mu düşük kilosu
İ

İlayda A.

5 Şubat 2026 19:47
Doktorlar sadece insanı strese sokuyor normalde bir ayda bir kilo alınması bekleniyor gayette almış çişli bez sayısı filan yeterliyse sütünüzü de sağıp bakabilirsiniz yetip yetmediğine sağlıklıysa hiç dert etmeyin
Afranur K.

Afranur K.

5 Şubat 2026 20:01
Sorun kilosunun 4.760 olması değil ama başka bebeklerle kıyaslama mantıklı olmaz. Sorun sizin 40 günlükten bu yana yani ortama 3.5-4 haftalık süreçte 460 gram kilo almış olmanız. Normal de başlangıçta haftalık 150-200 gram kilo almış olması beklenir. Kendi persentilinden düşmüş olabilir bundan dolayı.

Bence doktorunuzun önerilerini dinleyin.
İ

İlknur A.

5 Şubat 2026 20:12
Sütünüz yetmese mamayı içerdi mamayı içmediğine göre sütünüz yetiyordur mama markanız nedir
E

Ebru E.

5 Şubat 2026 20:16

İlknur Akgün

Sütünüz yetmese mamayı içerdi mamayı içmediğine göre sütünüz yetiyordur mama markanız nedir

Aptamil presneyo kullanıyorum bir ara Bebelac Gold kullandım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir