2 Aylık Bebeğim Çok Terliyor

122 görüntüleme
İ

İlayda N. ..

17 Temmuz 2025 11:15
Gece yatarken zıbınla yatırmaktan korkuyorum açıkçası hasta olur diye sizce
B

Büşra K. ..

17 Temmuz 2025 11:25
Merhaba ben de sizin gibi hasta olur diye bu sıcaklarda üstünü örttüm sonuç ne olursa olsun bebeğim hastalanıyor önüne geçemiyoruz boğaz iltihabı viral enfeksiyon vs ama size şu kadarını söyleyebilirim 17 aylık anneliğimde gözlemlerim sonucu bebekler serin yerde daha rahat uyuyor üşüdüğünü ense ve göğüs kafesinden anlayabilirsiniz ayrıca bebekler ısıyı başlarından kaybettiği için terlemeleri gayet normal bebeğin bulunduğu oda kaç derece bilmiyorum ama ideal oda ısısı 19-23 derece doktorumuz öyle demişti biz Ankarada yaşıyoruz burada bile çocuk odası 31 dereceyi gördü ve inanın 31 derece de kimse üşümez😊
B

Bahar K.

17 Temmuz 2025 11:29
Zıbınla yatırıyorum ve vantilatör açıyorum. Emme dışında uynamıyor. Onun dışında vantilör açmadığımıx geceler zehir gibi geçiyordu. Hasta olmasından korkmayın zıbınla yatırmanız hasta etmez
D

Damla E. Y.

17 Temmuz 2025 11:30
geceleri klima açmıyordum ama artık açacağım sanırım ya yoksa saat bası 2 saatte bir uyanıyor gece 28 derece ev ama gündüz klimayla 25-26 yapıyorum serin oluyor
İ

İlayda N. ..

17 Temmuz 2025 12:10
Kızlar haklısınız da ama elleri ayakları buz gibi oluyor bende korkuyorum hasta olur diye
B

Büşra K. ..

20 Temmuz 2025 21:24
İlayda Hanım bağışıklık sistemi gelişmediği için elleri ayakları yüzü burnu kulağı hep soğuk olur bebeklerin inanın sıcağa alıştırmak iyi değil ben üşüyecek diye çocuğu lahana gibi sarardım sıcağa alıştı çocuk şimdi bi rüzgarda kalsın anında hastalanıyor yani korkmayın yine Allah korusun daha küçükmüş bebeğiniz ama hasta olacağı varsa da oluyor önüne geçemiyoruz maalesef
Yaren İ. K.

Yaren İ. K.

Uzman Klinik Psikolog

20 Temmuz 2025 21:30
Hiç korkmayın, zıbınla yatırabilirsiniz. Bebekler soğukta değil aksine sıcakta daha çok hasta olurlar. Eller ve ayakları genellikle soğuk olur bu normaldir. Göğsünden ve ensesinden vücut ısısını kontrol edebilirsiniz.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

21 Temmuz 2025 00:21
22 derece klimalı odada zıbınla yatırıyorum. Kesintisiz bir uyku için de ortam sıcak olmaması çok önemli zaten. Soğuk çocukları hasta etmez. Terli bebek daha çabuk hasta olur. Mikroorganizmalar bile sıcakta daha hızlı çoğalıyorlar bebekler vücut ısılarını ayarlayamadıkları için elleri, ayakları, yanakları soğuk olabilir Yaren Hanımın da dediği gibi göğsünden ve sırtından bakınca soğuksa üşümüş diyebiliriz. Lütfen sıcakta uyutmaya çalışmayın bebeklerinizi ♥️♥️
Ö

Özay A.

22 Temmuz 2025 08:53
Dört aylık kızımı zıbınla uyutuyorum, serini daha çok seviyorlar bence ince Müslim örtü atsam bile üstünden atıyor öyle uyuyor. Ne kadar sakinirsak o kadar hasta oluyorlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir