2. Ayı 9 Gün Sonra Bitiyor

152 görüntüleme
Yeter O. .

Yeter O. ..

2 Ağustos 2025 04:07
Kızım 3. Ayına girecek artık ama şu 1 haftadır aşırı gazlı normalde besleyince gazını çıkartırım hep yatırırım ama huysuzlanarak kalkıyor sabahları uyku düzeni sıfır gazdan yoruldum artık neden böyle oldu ki
F

Figen A.

2 Ağustos 2025 04:48
aynı şeyi yaşadığım için başlık açmıştım normalmiş bu zamanlarında
S

Semanur Ş.

2 Ağustos 2025 05:07
Valla bizimde öyleydi sonra 4. Ayında cildinde egzamalar oluştu doktor en baştan beri alerji sıkıntı çekmiş dedi
Yeter O. .

Yeter O. ..

2 Ağustos 2025 07:09
Peki figen hanım n’aptınız
Yeter O. .

Yeter O. ..

2 Ağustos 2025 07:10
Semanur hanım zaten süt ürünlerine alerjisi var
A

Ayşe

2 Ağustos 2025 22:22
Eğer süt ürünlerine alerjisi varsa annenin diyet yapması gerekiyor ve bebeğe ilaçlı mama ve bi kaç ilaç veriliyor benim bebeğime de ibs teşhisi koyuldu şuan diyetteyim ve çevremde bir kaç kişinin de bebeğinin böyle olduğunu ve aynı şeyleri yaptığını öğrendim çok zor bir süreç
S

Sena S.

3 Ağustos 2025 17:05
Yeter Hanım merhaba, bir süt ürünleri ile beslenmeye ara verirseniz eğer durum düzelebilir. Benzer bir sorun biz de yaşamıştık; süt ürünleri, çikolata ve kuruyemiş (özellikle antep fıstığı) tükettiğimde bebeğimde gaz sorunu çok oluyordu. Hepsini aynı anda kesip neyin tetiklediğini bulmak için 3 gün deneme yaparak (örneğin 3 gün sadece peynir, sonraki 3gün sadece yoğurt yemek vs. gibi) neyin gaz yaptığını bulmak biraz daha kolay olmuştu. Umarım sizde de işe yarar :)
E

Ezgi D.

4 Ağustos 2025 20:06
Bizde de sonradan başladı gaz sancıları, 13. Haftaya yeni başlayacağız . Doktor önerisiyle gaz damlası ve probiyotik başladık, faydası oldu. Bu arada her gün rezenre çayı içiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir