2 Aydır Yataktan Düşecek Korkusuyla Yarım Uyuyorum Yardım
163 görüntüleme
D
Derya S. ..
4 Nisan 2026 00:31
Yaklaşık 4 ay önce gece yanıma alma gafletinde bulundumo zamandan beri beşikte uyumak istemiyor gece uykusuna geçtikten sonra beşiğe bırakıyorum ilk uyku ağır olduğundan heralde sorun etmiyor yaklaşık 3 4 saat sonra uyanıyor benim yatağıma koymadan uyumuyor uykusu açılmadan hemen koyarsam hemen uykuya devam ediyor hemen koymaz diretirsem de uykusu açılıyor ben de onunla uyuyana kadar yatakta dört dönüyor gitmeyeceğimden emin olunca uyuyor şimdi de aynı şey oldu beşiğine geri koyamıyorum hemen anlıyor ağlıyor son 2 aydır yataktan düşecek korkusuyla yarım uyuyorum yok mu çaresi
S
Sema
4 Nisan 2026 00:34
Yataktan düşecek diye korkuyorsanız yatak kenarlarına koruyucu takılıyor ondan alabilirsiniz. Tam dalcskkken yatırmayı deneyin biraz zor oluyor ama pes etmeden sürekli tskrsr ederseniz alışdır merak etmeyin bu anların keyfini çıkarın
H
H K.
4 Nisan 2026 00:35
Yer yatağı yapın düşmez, hemde siz uyursunuz
C
Cnsubozz
4 Nisan 2026 00:39
Biz de sizin gibiydşk iki kere yataktan düştük şükür bir şey olmadı ama sonra Montessori yatak aldık yerle bir şimdi burda yatıyoruz kenar koruyucu boşuna almayın ileride onunda üstünden atlamak istiyor ve yatağın kenarları İllaki boşluk oluyor koruyucu da olsa
D
Duygu Y. ..
4 Nisan 2026 00:40
Diş savcılarında bende oyleydim o donemlerde yere yatak yapiyorum kapiyida kapatiyorum uyansa bile korkmuyorum bence oyle yapin sonucta sizinde yatip dinlenmeye ihtiyaciniz var
D
Derya S. ..
4 Nisan 2026 00:41
Daha önce kendi beşiğinde uyuması için çok uğraştım iyi de gidiyordu 2 saat sürüyordu ama kısalmaya başlamıştı diş nedeniyle yanıma aldım ve artık çok yoruldum sabah işe gitmek için kalktığımda gece ne kadar az uyumuş olursa olsun o da kalkıyor çünkü ben kalkıyorum ayrılıkkaygısı da olabilir tabi ama bilmiyorum işte çaresiz kaldım
M
Meltem G.
4 Nisan 2026 00:41
Benim oğlumda aynı durumu yaşıyoruz dediğiniz gibi korkuyorum düşecek diye onun etrafını bişeylerle çevirmekten başka çare bulamadım bende
M
Melek Ö.
4 Nisan 2026 00:42
Var. Yatak koruyucu bariyerleri var ondan alabilirsin. Bende öyleydim yarı uyanık uyuyordum. Ebebekten aldım ve rahatım şuan.
B
Büşra ..
4 Nisan 2026 00:46
Yataktan düşecek diye korkuyorsanız yatak kenarlarına koruyucu takılıyor ondan alabilirsiniz. Tam dalcskkken yatırmayı deneyin biraz zor oluyor ama pes etmeden sürekli tskrsr ederseniz alışdır merak etmeyin bu anların keyfini çıkarın
S
Sema
4 Nisan 2026 04:00
Teşekkür ederim Büşra hanım ☺️