2 Aydır Geçmeyen Pişik
393 görüntüleme
Y
Yasemin K.
16 Haziran 2026 00:59
Merhaba, kızım 15aylık. 2 aydır vulva bölgesinde pişik sorunu yaşıyoruz. Kaka ile temas eden bölge değil, popoda pişik yok. İlk olduğunda Travazol, hametan ve Dermovate krem reçete edildi ve kullanım sonrası tamamen iyileşti ancak üç beş gün sonra tekrar etti. Ciltte beze karşı bariyer oluşturmama, bez markası değiştirmeme, ıslak mendili bırakmama rağmen sürekli tekrarladı ve bugün daha yaygın, hem yoğun kızarık hem sivilceli hal aldı. Bacak içlerine yayıldı. Şehir hastanesine götürdüm ancak ciddiye almadı doktor, Palingen krem ve bepanthen plus önerdi. İki kremi de aldım. Sizce bu nedendir ne yapabilirim başka? Daha önce yaşayan var mı bu durumu? Yardımlarını bekliyorum
B
Bahar Ö.
16 Haziran 2026 01:15
Benim bebeğim 2 aylıkken aynı sorunu yaşadık erkek bebek fakat travazol ile kolayca geçti ve sürekli yıkadım havalandırdım. Bepantol krem da iyi gelmişti nerdeyse 2 ay sürmüştü pişik mantar olabilirdi belki doktor öyle düşünmüştü
İ
İnanç B.
16 Haziran 2026 04:51
Mantar tarzı olmuş benimde bebeğim 2 aylıkken oldu bize de doktorumuz 4 kremi karıştırıp sürmemizi söyledi mavi Hametan bepanthol furacin Rifoxtem bunları karıştırıp günde 3 defa sürdüm çok kötüydü poposu 2 günde geçti bir kere daha tekrarladı yine sürdüm birdaha da olmadı çok şükür
A
Arzu Ö. ..
16 Haziran 2026 07:11
Mantar olmuştur benim de bebeğim iki aylıktı oldu travazol ve hematem kullandık ama yine de bi doktora gidin iki günde geçti bu kremleri kullanınca
Y
Yasemin K.
16 Haziran 2026 08:56
hepinize teşekkür ederim
A
Aida V. ..
16 Haziran 2026 09:05
Çok geçmiş olsun. Bezsiz zaman geçirin bol bol. Malum sıcaklar başladı. Islak mendil hiç kullanmayın. Sade şu ile durulamaniz yeterli olacaktır. Birde bebek temizleme pamuğu kullanın. Eğer mantar değilse sudokrem en iyisi
Y
Yasemin K.
16 Haziran 2026 09:34
Çok geçmiş olsun. Bezsiz zaman geçirin bol bol. Malum sıcaklar başladı. Islak mendil hiç kullanmayın. Sade şu ile durulamaniz yeterli olacaktır. Birde bebek temizleme pamuğu kullanın. Eğer mantar değilse sudokrem en iyisi
Yükleniyor...