2 Aydır Geçmeyen Öksürük

377 görüntüleme
S

Sümeyye S.

4 Mayıs 2026 14:39
19 aylık bebeğimin öksürüğü 2 aydır geçmiyor. Özellikle yatar haldeyken, gece daha fazla artıyor. Burun temizliği, oda nemi, nebülzarör, bal vb takviye, prospan şurup... Aklıma ne geldiyse yaptım. Hiçbir şekilde geçmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Başına gelen ve çözüm bulan var mı?
N

Nalan E. ..

4 Mayıs 2026 14:47
Merhaba lar bu şekilde bebeğimi demi problemi nasıl yazacağız
N

Nalan E. ..

4 Mayıs 2026 14:48
Geniz eti var mı acaba başıma gelmedi bebeğim 5 ay 2 hafta olacak çok geçmiş olsun
S

Sümeyye S.

4 Mayıs 2026 15:00
Bir kaç kere muayeneye götğürdüm ama geniz etinden bahsedilmedi hiç. Muhtemelen yok ama geniz akıntısı çok fazla var. Muhtemelen akıntı kaynaklı öksürük oluyor.
Afranur K.

Afranur K.

4 Mayıs 2026 15:04
Sümeyye Sümeyye
Bir kaç kere muayeneye götğürdüm ama geniz etinden bahsedilmedi hiç. Muhtemelen yok ama geniz akıntısı çok fazla var. Muhtemelen akıntı kaynaklı öksürük oluyor.
Alerji açısından değerlendirildi mi? Bebeğim açısından değil ama bende mesela hastalıklar sonrasında kalan bir öksürük oluyordu, geçmeyen şiddetli. Göğüs hastalıklarında muayene olduktan sonra alerjik olarak kaldığını, buna uygun 1-2 alerji ilacı kullandıktan sonra geçeceği söylenmişti kaldı ki geçti. Hala hastalandıktan sonra eğer öksürük kalırsa bu ilaçları kullanıyorum ve geçiyor.
S

Sümeyye S.

4 Mayıs 2026 15:07
Afranur Keskin
Alerji açısından değerlendirildi mi? Bebeğim açısından değil ama bende mesela hastalıklar sonrasında kalan bir öksürük oluyordu, geçmeyen şiddetli. Göğüs hastalıklarında muayene olduktan sonra alerjik olarak kaldığını, buna uygun 1-2 alerji ilacı kullandıktan sonra geçeceği söylenmişti kaldı ki geçti. Hala hastalandıktan sonra eğer öksürük kalırsa bu ilaçları kullanıyorum ve geçiyor.
Alerji bölümüne de götürdüm. 3 yaş altında alerjik öksürük beklemiyoruz dedi. Aslında bende de bahar alerjisi var o sebeple götürdüm ama muayene bile etmedi. Şimdi üniversite hastanesinde alerji hocasına randevu aldım ama 10 gün var, bekliyorum da öksürük çocuğu çok yoruyor.
S

Sude G.

4 Mayıs 2026 15:20
Zatiden damlasını verdiler mi
S

Sümeyye S.

4 Mayıs 2026 17:07
Sude Gökçay
Zatiden damlasını verdiler mi
Alerjik öksürük için küçük dedi vermedi. Ben kendim için kullandım daha önce
S

Sude G.

4 Mayıs 2026 17:48
Bizim kine yazmıştı doktor ıhlamur nane limon kaynatın için odaları havalandırın hava temizleyici varsa elinizde onu da kullanın
S

Sümeyye S.

4 Mayıs 2026 20:24
Sude Gökçay
Bizim kine yazmıştı doktor ıhlamur nane limon kaynatın için odaları havalandırın hava temizleyici varsa elinizde onu da kullanın
Bitki çaylarını denicem. Teşekkürler 🌺Ben kendim evi havalandırmadan duramam zaten 🥴
S

Sude G.

4 Mayıs 2026 20:30
Olsun canım geçer inşallah
S

Sümeyye S.

4 Mayıs 2026 20:36
Sude Gökçay
Olsun canım geçer inşallah
İnşallah 🥺
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir