2. Ayda Uykuda Kalma Süresi

130 görüntüleme
Ayşin Ö.

Ayşin Ö.

3 Haziran 2026 23:55
Merhabalar bebeğim bugün tam iki aylık, 2. ayda en uzun uyku süresi ne kadar oluyor? bazen gündüz uykusunu 30 dk yapıyor bazen de gece veya gündüz 5 saate kadar uyuyor, böyle uzun uykularda uyandırıp beslemeli mi ? Kilo alımı iyi dedi doktor.
E

Eda

Premium Üye
4 Haziran 2026 00:19
Gündüz 5 saat kadar uyuyabiliyorsa gece gündüz farkını halen öğrenememiş demektir. Gece gündüz farkını bebeğinize öğretmelisiniz. Uzun uyuyacaksa gece uyuyup 5 saat emzirmeden deliksiz uyutabilirsiniz. Ama gündüz ne beş saat uyutun ne de emzirmeden deliksiz bekleyin. Muhakkak onu uyanık tutacak aktiviteler bulun uyaranlarla uzun uykusunu kesin. Çünkü gündüz uyuyan bebek uykusunu aldığı için gece uyumaz malesef.
A

Ayşe Ş. ..

Premium Üye
4 Haziran 2026 00:55
Ayşin hanım uyusun hiç takılmayın o zamanla kendi ritmini belirler zaten. Sizin tek yapmanız gereken 4. Aydan sonra gündüz uykuları kisaltip gece uzun uyku yapmasını sağlamak. Şuan çok küçük bırakın uyusun. 4. Ayda da zaten herşey tepe taklak oluyor o yüzden takılmayın. 4. Aya kadar sizde bol bol uyuyun
Ayşin Ö.

Ayşin Ö.

4 Haziran 2026 02:47
Ayşe Şahin
Ayşin hanım uyusun hiç takılmayın o zamanla kendi ritmini belirler zaten. Sizin tek yapmanız gereken 4. Aydan sonra gündüz uykuları kisaltip gece uzun uyku yapmasını sağlamak. Şuan çok küçük bırakın uyusun. 4. Ayda da zaten herşey tepe taklak oluyor o yüzden takılmayın. 4. Aya kadar sizde bol bol uyuyun
Ben de bir uyku rutini uyku düzeni yapmak istemiştim ama doktorumuz 4. Aydan önce böyle bir rutin oturmaz demişti o yüzden gündüz ve gece farkını dördüncü aya bıraktım şu an tamamen kendi ritminde uyku düzeni. Teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir