2. Ayda Kan Damlası
72 görüntüleme
B
Burcu U. ..
30 Temmuz 2025 11:23
Bugün ikinci ay kontrolunden geldik kan aldılar ve değerlerine bakıldı bebeğimin. Doktor kan değeri düşük kan damlası başlayacağız dedi ama bildiğim kadarıyla kan damlası bebeklerde 4. Ayda başlıyor erken başlamamız kafamı karıştırdı var mı bu durumda olan?
E
Elif S.
30 Temmuz 2025 11:25
2.ayda kan bakılmasının nedeni bir şikayetinizin olması mı? doktorunuzun kendi uygulaması mı acaba 🤔 rutinde bu kadar erken dönem kan tetkiki yapılmıyor sanırım
E
Elif S.
30 Temmuz 2025 11:26
evet bu arada bizim de doktorumuz 4. ayda başlattı. osman bey'den de sürekli o şekilde ifadeler duyuyoruz
B
Burcu U. ..
30 Temmuz 2025 11:28
Doktorun genel muayenesi bu yöndeydi. Değerlerine Bi bakalım diye kan tahlili istedi. Bugün de B 12 si ve kan değerli düşük dedi bu sebeple B12 ve kan damlası başlayacağız
E
Elif S.
30 Temmuz 2025 11:37
9. ayda rutin kan tetkiki yapılıyor diye biliyorum, farklı bir yaklaşım olmuş.sonuçta ilk 6 ay anne sütü her şeyi karşılar artı d vitamini. 4. aydan sonra da yetersiz geleceği için denir başlanıyor.
işinize karışmak istemem, osman beyin görüş belirtmesini de çok isterim, ben 4. ayda başladım demire (mikrofer) ek gıda olmamasına rağmen tek kişilik dev kadro olarak 4 aylık sindirim sistemine kabızlık yaptırdı az da olsa, 2 aylık sindirim sistemini zorlayabileceğini düşünüyorum, geçmiş olsun. (bu arada belki de tetkik edilse 2. ayda çoğu bebeğin sonucu o şekilde çıkacaktır 🤔)
işinize karışmak istemem, osman beyin görüş belirtmesini de çok isterim, ben 4. ayda başladım demire (mikrofer) ek gıda olmamasına rağmen tek kişilik dev kadro olarak 4 aylık sindirim sistemine kabızlık yaptırdı az da olsa, 2 aylık sindirim sistemini zorlayabileceğini düşünüyorum, geçmiş olsun. (bu arada belki de tetkik edilse 2. ayda çoğu bebeğin sonucu o şekilde çıkacaktır 🤔)
B
Burcu U. ..
30 Temmuz 2025 11:52
Bende de kronik kansızlık mevcut bendeki depolarda boş olduğu için onunda kan değeri düşükmüş vs dedi ama aklımda kocaman soru işaretleri var
M
Melike E. G. ..
30 Temmuz 2025 11:55
Merhaba benim kızıma da 2.ayda demir başlandı kan tahlili yapmadı ama doktorumuz normalde 4.ayda başlıyoruz ama düşük ağırlıklı ve prematüre bebeklerde 2.ay itibari ile başlıyoruz diye açıkladı
B
Burcu U. ..
30 Temmuz 2025 11:56
40.haftada doğdu kilosu da şuan 5.300 gram yani prematüre de değil düşük ağırlıklı da değil kafam çok karışık alıp kullansam kuzumun sindirim sistemini zorlayacağı için çok tedirginim
E
Elif S.
30 Temmuz 2025 19:01
osman bey görür belki diye canlı tutalım...
B
Burcu U. ..
30 Temmuz 2025 19:27
İnşallah görür Bi fikir verir 🌸