2. Aya Girdi Kaç Saatte Bir Beslemeliyim
94 görüntüleme

Yeter O. ..
19 Temmuz 2025 16:57
Ne diyorsunuz kızlar kaç saat olmalı iki saatte bir besliyorum ama
B
Bihter Ç.
19 Temmuz 2025 17:16
Bence bi deneyin kendi halinde bakalım kaç saatte acıkıyor özellikle geceleri , çünkü genelde 2 aydan sonra daha uzun uyuyorlar özellikle geceleri , uykuda önemli sonuçta 2 saatte bir bölünmesi çok gibi geldi bana siz bilirsiniz tabiki 🌸

Yeter O. ..
19 Temmuz 2025 17:27
Doktorumuz 3 saatte bir yada 4 saatte bir dedi besleyin ama merak ettim cevabınız için teşekkür ederim 🙏 💕
R
Rabia A.
19 Temmuz 2025 17:41
Gece uyandırmayın. Kendi uyandığında emzirin. Gündüz 2-3 saate bir emzirin

Ayça K. A.
Hemşire
19 Temmuz 2025 19:13
2. Ayda gece uykusu için uyandırmaya devam edin. Öğünlerinizi 3 saatte 1 e çıkartın acıkma durumuna göre geceleri 4 saatte 1 gündüzleri 3 saatte 1 şeklinde besleyebilirsiniz. Eğer anne sütüyse 3 saatte 1 acıkacaktır sindirim daha kolay olduğu için her bebek kendine özeldir geceleri muhakkak kaldırın ama saat aralıklarını 3-4 geçmeyecek şekilde dene yanıl olarak anne-bebek bulabilirsiniz
K
Kübra Ö.
23 Temmuz 2025 22:53
1. aydan sonra geceleri kendisi uyanmadığı sürece emzirmedim, altını da değiştirmedim kaka olmadığı sürece. Uykusunu alsın istedim. Çünkü gece gündüzü ayırt edemediği için geri uyumak da zorlanıyorduk. Gündüz ise istediği her an veriyordum. Bir zamana bağlı kalmadım. Beni tanıması hissetmesi için ikimize de bir fırsattı çünkü bu bol temas önemli ♥️ tabi benim düşüncem ve tecrübem bu. Sevgiyle , sağlıkla büyüsün 🌸