2 Ay Öksürük

56 görüntüleme
M

Melek Ş.

6 Şubat 2026 18:18
2 aylık bebeğim geniz akıntısı tıkanıklık hırıltı ve öksürük var. 3 doktor gezdim birisi antibiyotik verdi birisi hava verdi diğeri bol bol burun temizle dedi. Hangisini dinleyeceğimi bilemedim resmen var mı bu durumu yaşayan
A

Ayşegül Ü.

6 Şubat 2026 19:16
Bol bol burun temizliği. Osman hoca da aynısını söylüyor. Eğer bakteri kaynaklı enfeksiyon varsa antibiyotik işe yarar, ki o da tahlil olmadan anlaşılmaz. Geçmiş olsun 🙏🏻🤍
F

Feyza Y.

6 Şubat 2026 19:50
Bizimde aynı belirtiler vardı bronşit dediler 5 gün hastanede yattık bugün çıktık ama hala içim rahat değil sizin düzeldimi durumlar nedir
Aslı Z.

Aslı Z.

7 Şubat 2026 01:21
2 aylık bebek için antibiyotik çok küçük makesef, benim bebeğim 3. Ayında rsv virüsü kapmıştı Malesef hırıldı öksürük vardı.Röntgende ciğer filminde çıktı röntgen imkanınız varsa çektirin ki ciğerlerine inmesin bebeişin.Hırıltı var ise hava ile düseliyoe benim bebişimin hava ile düselei kanallarını açtı ama hava vermeden önce röntgen çektirmek gerek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir