2. Ay Kontrolü
62 görüntüleme
B
Birce
5 Mart 2026 11:26
Dün 2. Ay kontrolğne gittik genel bi sorun yoktu ama doktor ellerini yumruk görünce artık ellerini açması gerek dedi. Aslında gün içinde sürekli yumruk değil ama sosyal gülümsemesi de henüz başlamadı yani ağzını kocaman açıp gülmüyor. Yandan bi sırıtıyo arada bir o kadar. Acaba bi sorun var mı içimi kuşku sardı 😔
İ
İ.E.
5 Mart 2026 11:33
Yumruk kismina yorum getiremem ama gulumseme zaten oyle uzun uzun bizim gibi gulumseme yapamaz agzini bir yamultup kisa suren anlik gulumseme yapar biraz daha buyudukce gulumseme suresi artar. Size tepki veriyorsa gulumseme gibi sosyal guluyor demektir. Ben bir sorun oldugunu sanmiyorum ama endiseniz varsa video cekip bir sonraki kontrolunde doktoruna sorun isterseniz.
S
Selin E.
5 Mart 2026 11:53
Benim kızım 4. Ayında belirgin gülmeye başladı. 2. Ayında gülmüyordu kafanızı karıştırmayın bence kötüyü düşünerek

Afranur K.
5 Mart 2026 11:58
Yumruk yanlış bilmiyorsam eğer bir şeyleri artık tutması manasın, bizde doktor hatırlıyorum eline aşının kutusunu vermişti, tutabiliyor ama bırakmayı öğrenmedi henüz demişti.
Gülümseme için bence de çok erken, henüz onu beklemeyin, çok küçük bir detay kuşkulanmayın bence sadece vakit verin kendinize her bebek farklı gelişim sürecindedir.
Gülümseme için bence de çok erken, henüz onu beklemeyin, çok küçük bir detay kuşkulanmayın bence sadece vakit verin kendinize her bebek farklı gelişim sürecindedir.

Afranur K.
5 Mart 2026 11:59
Yumruk yanlış bilmiyorsam eğer bir şeyleri artık tutması manasın, bizde doktor hatırlıyorum eline aşının kutusunu vermişti, tutabiliyor ama bırakmayı öğrenmedi henüz demişti.
B
Birce
5 Mart 2026 12:03
Bu tutma olayı için oyun halısına yatırıp, üstüne oyuncaklarını sallandırırsanız eğer uzanmaya çalışıyorlar bence bizde öyle gelişti bu durum, yumruklarını açması, parmaklarıyla uzanması vs. Ama 3. Ayına doğru belirgindi 2 çok erken diye düşünüyorum