2. Ay Aşısı Kanlı Kaka

128 görüntüleme
Ş

Şefika ..

14 Şubat 2026 08:23
Merhaba, dün 2. Ay devletin karşıladığı 3 aşıyı 10.00 da yaptırdık. 12.44 de kanlı ve mukuslu kaka yaptı. 13.30 da ROTA aşısınıda yaptırdık.

Ateşi 37.3 çıkınca Calpol verdim düştü. Huzursuz ve çok hareketli sabaha kadar ellerini ayaklarını çırptı nasıl yorulup uyumadı anlamadım. Sizde böyle bişey oldu mu?

Özellikle kanlı kaka tedirgin etti. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olur musunuz? 🥹
Hatice C. .

Hatice C. ..

14 Şubat 2026 09:15
Ama hepsini sağlık ocağında olduysaniz doktora sormuşsunuzdur kanlı kaka sonrası diğer aşıyı da olmuşsunuz ya ne dedi
Ş

Şefika ..

14 Şubat 2026 10:21
Sağlık ocağındaki doktor çocuk doktoruna sorun dedi, çocuk doktorum da bi sonraki kakayada bakalım dediği için ikisinden de yanıt alamadım. Bu yüzden buraya yazdım.
Hatice C. .

Hatice C. ..

14 Şubat 2026 10:54

Şefika

Sağlık ocağındaki doktor çocuk doktoruna sorun dedi, çocuk doktorum da bi sonraki kakayada bakalım dediği için ikisinden de yanıt alamadım. Bu yüzden buraya yazdım.

Anladım bidaha tekrarı olmaz inşaAllah
F

Fidan B.

16 Şubat 2026 11:44

Şefika

merhaba, son durumunuz nedir ? Bizde de 2ay aşısı ve rota olduktan 4 gün sonra oldu. Şimdiye kadar da Bir daha da olmadı. [2.doz](2.doz) rota aşısından korkar oldum
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Şubat 2026 09:11
Rota sonrası kanlı kaka görülebiliyor eğer 3-4 ya sa daha fazla olursa aşı tekrar yapılmaz ateş 38 üzerine çıkmadan ateş düşürücü verilmez canım anneler 💕
Ş

Şefika ..

17 Şubat 2026 19:20

Fidan Budak

merhaba, son durumunuz nedir ? Bizde de 2ay aşısı ve rota olduktan 4 gün sonra oldu. Şimdiye kadar da Bir daha da olmadı. [2.doz](2.doz) rota aşısından korkar oldum

Bizde Rota olmadan kanlı kaka olmuştu. Bir daha tekrarlamadı. Umarım sizde de tekrarlamaz. Ayça hemşireye çok teşekkür ederim 🥹
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Şubat 2026 21:03

Şefika

Bizde Rota olmadan kanlı kaka olmuştu. Bir daha tekrarlamadı. Umarım sizde de tekrarlamaz. Ayça hemşireye çok teşekkür ederim 🥹

Rica ediyorum rotadan önce kanlı kaka varsa alerji düşünebiliriz kaka yaptığında takibini yapın tekrarlayacak mı vs diye sonrasında alerji mi diye konuşuruz bir ihtiyacınız olursa buralardayım her an ulaşabilirsiniz 💕
Y

Yagmur

22 Şubat 2026 13:33
Rota olduktan sonra kanlı kakanın ne zamam geçmesi beklenir? Alerjiden nasıl ayırabiliriz?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir