2. Ay Aşısı Kanlı Kaka
128 görüntüleme
Ş
Şefika ..
14 Şubat 2026 08:23
Merhaba, dün 2. Ay devletin karşıladığı 3 aşıyı 10.00 da yaptırdık. 12.44 de kanlı ve mukuslu kaka yaptı. 13.30 da ROTA aşısınıda yaptırdık.
Ateşi 37.3 çıkınca Calpol verdim düştü. Huzursuz ve çok hareketli sabaha kadar ellerini ayaklarını çırptı nasıl yorulup uyumadı anlamadım. Sizde böyle bişey oldu mu?
Özellikle kanlı kaka tedirgin etti. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olur musunuz? 🥹
Ateşi 37.3 çıkınca Calpol verdim düştü. Huzursuz ve çok hareketli sabaha kadar ellerini ayaklarını çırptı nasıl yorulup uyumadı anlamadım. Sizde böyle bişey oldu mu?
Özellikle kanlı kaka tedirgin etti. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olur musunuz? 🥹

Hatice C. ..
14 Şubat 2026 09:15
Ama hepsini sağlık ocağında olduysaniz doktora sormuşsunuzdur kanlı kaka sonrası diğer aşıyı da olmuşsunuz ya ne dedi
Ş
Şefika ..
14 Şubat 2026 10:21
Sağlık ocağındaki doktor çocuk doktoruna sorun dedi, çocuk doktorum da bi sonraki kakayada bakalım dediği için ikisinden de yanıt alamadım. Bu yüzden buraya yazdım.

Hatice C. ..
14 Şubat 2026 10:54
Sağlık ocağındaki doktor çocuk doktoruna sorun dedi, çocuk doktorum da bi sonraki kakayada bakalım dediği için ikisinden de yanıt alamadım. Bu yüzden buraya yazdım.
F
Fidan B.
16 Şubat 2026 11:44

Ayça K. A.
Hemşire
17 Şubat 2026 09:11
Rota sonrası kanlı kaka görülebiliyor eğer 3-4 ya sa daha fazla olursa aşı tekrar yapılmaz ateş 38 üzerine çıkmadan ateş düşürücü verilmez canım anneler 💕
Ş
Şefika ..
17 Şubat 2026 19:20
merhaba, son durumunuz nedir ? Bizde de 2ay aşısı ve rota olduktan 4 gün sonra oldu. Şimdiye kadar da Bir daha da olmadı. [2.doz](2.doz) rota aşısından korkar oldum

Ayça K. A.
Hemşire
17 Şubat 2026 21:03
Bizde Rota olmadan kanlı kaka olmuştu. Bir daha tekrarlamadı. Umarım sizde de tekrarlamaz. Ayça hemşireye çok teşekkür ederim 🥹
Y
Yagmur
22 Şubat 2026 13:33
Rota olduktan sonra kanlı kakanın ne zamam geçmesi beklenir? Alerjiden nasıl ayırabiliriz?