2. Ay Aşısı

164 görüntüleme
E

Elif ..

25 Mart 2026 23:04
Çocuğum bugün 2. Ay aşılarını oldu. Bugün sersem gibi. Benimle konuşurdu, göz teması kurar, gülerdi. Ama bugün boşluğa bakıyor. Tepkisiz donuk. Bu geçici bir durum mu, bunu yaşayan var mı. Zaten aşıları istemsiz yaptırdım bunlarda olunca iyice gerildim.
Özge A.

Özge A.

25 Mart 2026 23:07
2. Ay asıları biraz agır geliyor bebeklere bir iki güne düzelir insallah
A

Ayşegül Ü.

25 Mart 2026 23:08
Aşıdan dolayı biraz halsiz olabilir, mızıldanabilir, keyifsiz olabilir veya bu şekilde olabilir. Eğer göz teması kuruyorsa kurmaya devam eder endişelenmeyin. Ateşini takip edin. Yarına toparlar inşallah.
E

Elif ..

25 Mart 2026 23:10

Ayşegül Ünal

Aşıdan dolayı biraz halsiz olabilir, mızıldanabilir, keyifsiz olabilir veya bu şekilde olabilir. Eğer göz teması kuruyorsa kurmaya devam eder endişelenmeyin. Ateşini takip edin. Yarına toparlar inşallah.

Umarım geçer, çok moralim bozuldu. Vicdan azabı çektim yanlış mı yaptım diye. Rahatlattiniz çok teşekkürler
N

Nurcan K.

25 Mart 2026 23:27
Aşı yaptırmasaydınız daha çok vicdan azabı çekerdiniz,oğlumda o günü çok fazla uyuyarak geçirdi bir kaç gün sonra kendine geldi merak etmeyin geçecektir
S

Sevde K.

25 Mart 2026 23:38
Nurcan hanım işte biz bu konuda tam emin olamıyoruz bir Dr çıkıyor kesinlikle yaptırmanız gerekmektedir diyor bir diğeri asla yaptırmayın diyor
E

Elif ..

25 Mart 2026 23:44

Sevde Kanoglu

Nurcan hanım işte biz bu konuda tam emin olamıyoruz bir Dr çıkıyor kesinlikle yaptırmanız gerekmektedir diyor bir diğeri asla yaptırmayın diyor

Rutinde zorunlu olan ama birçok insanın şüpheyle baktığı aşılar için bakanlığın insanların endişelerini giderecek iyi bir açıklama yapması gerek
S

Seçilay S.

29 Mart 2026 15:47
Bebeğiniz düzeldi mi ve kaç günde düzeldi acaba benim 48 saat oldu hala baygın gibi korkuyorum artık @elif
E

Elif ..

29 Mart 2026 15:50
24 saat sonra toparladı çok şükür, aynı gece hafif bir ateşimiz oldu ama çok yükselmedi. Uyuşukluk sersemlik de 24 saat sonra azalarak tamamen düzeldi. Ama 48-72 saat de sürebiliyor. İnşallah bebeğiniz hızlıca toparlar.
S

Seçilay S.

29 Mart 2026 16:19
İnşallah düzelir baya korktum emmesi de baya azaldı sık sık teklif ediyorum ama doğru düzgün emmiyor uyanınca da göz teması cok kısa hemen uyuyor
S

Seçilay S.

29 Mart 2026 16:19
Sizin bebişede geçmiş olsun bu arada
E

Elif ..

29 Mart 2026 16:22
Uyku halinden dolayı memeye istek azalıyor. Bizde de oldu. Yeterli beslendiğinden eminseniz endişe etmeyin. Toparlayınca haber verirseniz sevinirim :))
S

Seçilay S.

1 Nisan 2026 17:59

Elif

Uyku halinden dolayı memeye istek azalıyor. Bizde de oldu. Yeterli beslendiğinden eminseniz endişe etmeyin. Toparlayınca haber verirseniz sevinirim :))

Toparlandı bi gün sonra ama yazmayı unutmuşum şükür herşey geri geldi sadece uyku düzenimiz bozuldu o kadar oda olsun bişey olmasında sağlık açısından
E

Elif ..

2 Nisan 2026 20:23

Seçilay Serin

Toparlandı bi gün sonra ama yazmayı unutmuşum şükür herşey geri geldi sadece uyku düzenimiz bozuldu o kadar oda olsun bişey olmasında sağlık açısından

Çok sevindim. Çok geçmiş olsun. Bizde de oldu uyku bozukluğu ama düzeldi tekrar.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir