2 Ay 25 Günlük Erkek Bebis Gündüz Emmesi
84 görüntüleme
B
Busra N.
17 Aralık 2025 17:29
2 Ay25 günlük bebeğim bugün gündüz memeye gelince 1 dk icinde agladi kendisini kastı emmek istemedi gazini cikarttirdiktan sonra denememe ragmen yine aynisi zaten cok az gündüz uyku suresi oluyor acaba uykusu oldugunda midir yoksa meme reddi mi bu.. şimdi uykusu geldi oyle emzirdim memede uyudu
E
Esra Ö.
17 Aralık 2025 17:44
Merhaba. Benim bebeğim şu anda 3,5 aylık. Biz de benzer şeyleri yaşıyoruz bir süredir. Özellikle çok yorgun olduğunda yapıyor benimkisi. Çözmek zor oldu ama😅uyku araları çok açılırsa oluyor hala.
B
Busra N.
17 Aralık 2025 17:48
Olabilir evet 3 saate yakın uyanık kaldigi oluyor. Ben sanirim o huysuzlanmadan meme teklif etmem lazım bide oyle deneyim
E
Esra Ö.
17 Aralık 2025 17:52
@Busra Nur evet 3 saat çok fazla, bizde de oluyordu. Şu anda max 1,5 saat bekletiyorum ben. Öyle memeye de uykuya da daha ılımlı oluyor. Kolaylıklar diliyorum size de, sevgiler.
E
Elif Ö.
18 Aralık 2025 21:02
merhaba bebeğim 3 aylık anlattığınız şey birebir bizde de oluyor bende ilk olduğunda meme reddi sandım ama tamamen uykusunun çok gelmesi ve dalamamasından kaynaklıymış uyku sürelerini uzun tutmadığımızda sorun olmuyor ama uyuyamadıysa aynı şekilde emmiyor ben de direkt uyutuyorum
B
Busra N.
18 Aralık 2025 23:33
Bnde aynı şekilde zorlamak istemiyorum meme teklifini sakinken vermeye çalışıyorum