2 Ay 17 Günlük Reflü Sorunu

41 görüntüleme
Selime A.

Selime A.

12 Ocak 2026 23:46
Merhabalar,

Bebeğim 2 ay 17 günlük mama ile besleniyor. Kendamil mama kullanıyordum fakat 3 haftadır tedarik edemediğim için hipp organic e geçtik son 5 gündürde bebeğim mamadan biraz sonra suratını ekşitiyor ağzına geliyor belli sonra kusuyor 2 mama arası en fazla 2 kere kusuyor ama fışkırır gibi değil kesik süt gibi doktoru reflü için ilaç verdi kullanmaya başladık fakat bazen etki ediyor bazen etmiyor örneğin günde 4 kere veriyorum ilacı mamadan sonra 2 sinde etki ediyor 2 sinde etmiyor. Daha önce hiç kusma ağzına gelmesi suratını ekşitmesi vs sorunumuz yoktu son 5 gündür var neden olabilir bu durum yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler
H

Hüsne D.

13 Ocak 2026 19:36
Benim oğlumda 3 ayluk reflulu anne sutu ıle sagıp beslıyorum bızde bı ılac kullbdık ama cokda fayda etmıyor suanda beslenme reddı basladı
Rümeysa K.

Rümeysa K.

13 Ocak 2026 19:39
Benim bebegime de 2 aylikken reflu denmisti su an 7 aylik hala tam gecmis sayilmaz
Rümeysa K.

Rümeysa K.

13 Ocak 2026 19:39
Reflu yataklarin kullanin biraz faydasi oluyor ya da egimli yatirin ve beslenmeden sonra hemen kaldirmayin bir de bazi bebeklere hipp agir gelebiliyormus

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir