2 Ay 10 Günlük Bebek

67 görüntüleme
M

Merve

30 Aralık 2025 20:25
2 ay 10 günlük bebeğim gece gündüz uyumuyor uykuya direniyor sadece emerken uyursa uyuyor yatağa bıraktığım an gözünü açıyor yan yatırıyorum yüzüstü yatıyorum kontrolüm dahilinde yine uyumuyor..Gazını çıkarıyorum aç değil altı kuru bu durumu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?
Z

Zeynep Ö.

30 Aralık 2025 21:37
Merhaba gece gündüz ayrımı için yardımcı olun inanın alışıyorlar yavaş yavaş bu aylarda melatonin salgılayamıyorlar sabah 11 den önce yürüyüş önerirler bizde yaptık akşam da ışık yakmadık loş ışık oluyordu ama direk kendisine vurmuyordu o şekilde ayarladık gece uykusu için rutin bakım banyo burun yıkama vs yaptık bizi baya rahatlatmıştı
Z

Zeynep Ö.

30 Aralık 2025 21:39
Bu arada bırakın uyusun meme de bir kaç aya uyumıycaklar 🥹
M

Merve

31 Aralık 2025 12:00
Çok teşekkür ediyorum yürüyüş yapamayız bulunduğumuz il karlı bir yer korkuyorum hasta olur diye..Ama burun yıkama yanına banyoda ekleyeceğim ❤️
Z

Zeynep Ö.

31 Aralık 2025 12:22
Soğuktan korkmayın doğru giydirilten sonrahiç bir şeu olmaz benim olduğum bölge kar almıypr ama hayli ayaz ve soğuk yinede çıkarıyorum hem alışsın hem temiz hava alsın hemde güzel uyusun diye çok olmasa bile arada çıkarın derim ♥️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir