2. Aşama İşitme Testi

114 görüntüleme
E

Ezgi Y. E. ..

25 Kasım 2025 04:39
Prematüre bebek hastaneden ilk çıkarken işitme testi yapildi normal dendi ama kontrol amaçlı premature bebeklerde 6. Ayinda tam donanımlı devlet hastanelerinde 2. Aşama işitme testi yapılması gerekiyor dendi o da biraz teferruatli sanirim cocugu uyutmak falan gerekiyormuş uyumazsa popodan ilaç yapıp uyutabiliyorlarmis 6 aylik oldu hic içime sinmiyor götürmek istemiyorum. Gidenler var mi acaba beni bilgilendire bilir misiniz.
T

Tuğba B. ..

25 Kasım 2025 04:50
Biz 1. Geçememiştik bir ay sonra 2.ye gittik uykuda olması gerekiyor bebişin ben emzirip uyutmuştum
M

Merve B.

10 Ocak 2026 09:19
Merhaba ezgi hanım.benim bebegim de de benzer bir durum vardı.dah doğrusu biz kuvezde 1.testi geçemedik.2.kez yapıldı onu da geçemedik.sonra Abr adi verilen üst anşama test de uyuması gerektiği söylendi.uyku zamanına denk getirerek yaptık.ortalama 1.5-2 saat sürüyordu.bizm bebeğimizde orta derecede işitme kaybı var.bu konuda siz endişelenmeyin aynı sonuç çıkacak değil ama ihmal de etmeyin.
C

Cemre A.

10 Ocak 2026 13:07
Merhaba ezgi hanım benim kızımda prematüre doğdu 3 kez kalmıştık işitmeden iki kez aralıklarla küvezde kaldı 4. De geçmiştik daha sonra6 ay olduğunda devlet hastanesine gittik uykudayken kulaklarına küçük aletlerle baktılar orda güzel çıktı ve herhangi bir sorun yok denildi sizede çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir