1’den Fazla Cocuk İcin Hastalik Takibi
52 görüntüleme
E
Ece Z.
15 Aralık 2025 21:20
Merhabalar,
Uygulamada iki cocugum kayitli. Iki cocugum icin ayri ayri hastalik kaydi girmek isterken sadece tek cocugumun profiline girip hastalik kaydi olusturabiliyorum. Ikinci cocugun profiline nasil giris yapabilirim?
Tesekkurler.
Uygulamada iki cocugum kayitli. Iki cocugum icin ayri ayri hastalik kaydi girmek isterken sadece tek cocugumun profiline girip hastalik kaydi olusturabiliyorum. Ikinci cocugun profiline nasil giris yapabilirim?
Tesekkurler.

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
16 Aralık 2025 07:07
Ece Ziraman hanım ana ekranda üstte çocuğun ismine tıklayarak çocuklar arası geçiş yapabiliyor. Diger çocuğunuza geçerek hastalık ekleyebilir ve sorularınızı ayrı ayrı sorabilirsiniz.
E
Ece Z.
16 Aralık 2025 14:24
Esenay Hanim cok tesekkurler yanitiniz icin. Profil ekraninda iki cocuk gorunuyor fakat ikinci ekledigim cocugun isminin uzerine tikladigimda sadece Profil ekranindaki dogum bilgilerini gorebiliyor/duzenleyebiliyorum. Araclar ekranindan Hastalik Takibi alanina tikladigimda ise sadece ilk ekledigim cocugun ismi ile beraber bu cocugumun hastalik takibi ekrani beliriyor. Dediginiz sekilde ikinci ekledigim cocugun ekranina gecis Araclar ekraninda yapamiyorum. Bu cocugum icin hastalik kaydini mecbur kaldigim icin diger cocugumun profiline eklemistim fakat Doktor Bey farkli cocuk oldugu icin yorum yapamayacagini iletti. Uygulamanin kullanimi konusunda yonlendirmelerinizi alabilirsem en etkili sekilde uygulamayi kullanabilecegim. Simdilik sadece bir cocuk icin kullanabiliyorum. Tesekkur ederim.