19+3 Bebek Kaybım

199 görüntüleme
B

Büşra O. ..

20 Haziran 2025 14:37
Merhabalar 3. Gebeligim ilk gebeligim 8. Haftada kalbi durdu 2. Gebeligim ikizlerim 33+5 de doğdular 3. Gebeligimde hic bir sorunum yoktu agri sizi vs hic bir şeyim bir gun kalktım yogun akintim vardi sarımsı renkte ama inanilmaz geliyordu sildikce bardakdan bosaltircasina geliyordu enfeksiyon kaptim sandım cumartesiydi günlerden pazartesiye randevu alip bir tahlil verecektim uyudum uyandim temizlenmeye gittim rahmimin icindeki şişliği hissettim hafif parmagimla kendimce muayene yapmak istedim ve balon gibi bir şey dünyam basima yıkıldı anladim o anda açılmam olmus ve bebegin kesesi rahmimdeydi ayaklarim tutmadi evde 2 bebek apar topar hastaneye gittim duyacaklarima hazirlikliydim doktor muayene yapti yapacak hic bir sey yok sancini bekleyecegiz bebek düşecek dedi yatışım yapıldı cumartesi kaldim pazar aksami saat 5 de sancılarım başladı dogumhaneye indirdiler bir yandan ebeler bir yandan doktor ikindiriyor sezeyen yerim yirtiliyor sandim o sanciyla yalvardigimi hatirliyorum sadece bana yardim edin diyordum bebek düştü ölü kiz bebek o anda canim o kadar yandi ki sanki kalbimi söküp aldılar arkadaşlar size tek bir tavsiyem var nolur erkek bebek istiyorum veya kiz bebek istiyorum demeyin saglikli olsun 2 tane erkek bebegim var cok istemistim 1 kiz cocugum olsun rabbim nasip etmedi her seyin hayirlisini dileğin.
A

Ayşenur G. ..

20 Haziran 2025 17:41
Başınız sağolsun. Ne desek teselli olmaz ama şükür ki Rabbim size 2 güzel evlat vermis. Onlarla mutlu bir hayatiniz olur inşallah. Keşke size sarilabilsem
B

Büşra O. ..

20 Haziran 2025 17:42
😪😭🥺 iyiki varsiniz
H

Hatice T. S.

20 Haziran 2025 17:46
Evlat acısı çok kötü birşey size ne dersek diyelim acısı dinmez çünkü aynı acıyı bende yaşadım bende oğlumu kaybettim rabbim onları bize şefaatçi kılsın diğer dünyada çok şükür diğer evlatlarıniza sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah en kısa zaman da sağlıklı sıhhatli bir kız evlatda nasip etsin hiç uzulmeyin ben oğlumu kaybettim arkası yine oğlum oldu hem de öyle güzel öyle akıllı bir çocuk ki size anlatamam şuan çok şükür 3 yaşında rabbim siz e deayni sevinci tez vakitte yasatsin
B

Büşra O. ..

20 Haziran 2025 17:50
Açıkçası tekrar gebe kalmaya cesaretim yok tabiki cok isterim 1 kiz evlat rabbim erkek annesi olmayi tattirdi insallah en sağlıklisindan kiz annesi olmayi da nasip etsin aklimin hep bir köşesinde ilk gördüğüm ani unutamiyorum
H

Hatice T. S.

20 Haziran 2025 17:52
Evet böyle bir durum yaşadıktan sonra insan cesaret edemiyor acaba yine aynı şeyleri mi yasarim korkusuyla ama aklınıza kötüyü getirmeyin inşallah hazır olduğunuz en hayırlı vakitte tekrar nasip olur evlat dünya meyvesi rabbim öncelikle olmayan herkese bu meyveyi tattirsin
Ondan sonra her iki dünya meyvesinden herkesi de bu duygudan mahrum etmesin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir