19 Günlük

159 görüntüleme
A

Aycan D.

31 Ocak 2026 00:49
Bebeğim 19 günlük . Gece olunca uykuya dalmakta zorluk çekiyor. Uyusa bile kucakta uyuyor beşiğe koyunca yine uyanıyor . 5 kilo 90cc mama veriyorum acaba az mı geliyor ?
E

Elif

31 Ocak 2026 00:56
Merhaba gece gündüz kavramı oturmadığından ve temas istediği için olabilir 1 ay 22 günlük bir bebeğim var hala kucağımda uyuyor
N

Nilay D.

31 Ocak 2026 01:00
Allah bağışlasın. 19 günlük bir bebek için 90 cc sanki bana fazla bile geldi. Tabi fazlasını kusup çıkarıyordur diye düşünüyorum. Daha çok küçük olduğu için temas istiyor olabilir zor zamanlar ama 1 yaşından sonra rahat edeceksiniz insallah. 4 aya kadar gaz yüzünden sorun yaşayabilirsiniz. Uykuyu en çok etkileyen o oluyor
A

Aycan D.

31 Ocak 2026 01:08

Nilay Demirel

Allah bağışlasın. 19 günlük bir bebek için 90 cc sanki bana fazla bile geldi. Tabi fazlasını kusup çıkarıyordur diye düşünüyorum. Daha çok küçük olduğu için temas istiyor olabilir zor zamanlar ama 1 yaşından sonra rahat edeceksiniz insallah. 4 aya kadar gaz yüzünden sorun yaşayabilirsiniz. Uykuyu en çok etkileyen o oluyor

Mamanın fazlası diye bir şey yok kusmada yok asla 2 saate alarm kurulmuş gibi resmen ağlıyor hemen aranıyor sürekli ve mama yiyine kadar asla sakinleşmiyor mamasını yedirirken hep alttan gazını çıkartıyor çok şükür
A

Aycan D.

31 Ocak 2026 01:11

Elif

Merhaba gece gündüz kavramı oturmadığından ve temas istediği için olabilir 1 ay 22 günlük bir bebeğim var hala kucağımda uyuyor

1 ay sonrasından mesaj geldi burasıda öyle diyorsun yani 🥹 Allah yardımcımız olsun 🙏🏽
R

Rabia K. ..

31 Ocak 2026 01:33
Yenidoğan bebekler geceleri ya gaz yada sizi istediginden çok huzursuz olur imkan varsa bolca kucak ve sevgi verin benim bebeğim 3. Ayına girene kadar hep kucakta durmak istedi dalınca yatağına koydum hep sizde deneyin sakinleşecektir aç olsa durmaz ama kucakta durup yatiyorsa aç değildir
M

Meltem G.

31 Ocak 2026 01:37
İlk 3 ay çok normal benimkiler 4 ay sürdü temas istiyor kokuyor
A

Aycan D.

31 Ocak 2026 01:39

Rabia K.

Yenidoğan bebekler geceleri ya gaz yada sizi istediginden çok huzursuz olur imkan varsa bolca kucak ve sevgi verin benim bebeğim 3. Ayına girene kadar hep kucakta durmak istedi dalınca yatağına koydum hep sizde deneyin sakinleşecektir aç olsa durmaz ama kucakta durup yatiyorsa aç değildir

Gazını çıkartmadığı zamanlar gazdan dolayı uyumadığı anlıyorum gazını çıkartıyorum ben ona sevgimi herşeyimi veriyorum uyuyormuş gibi oluyor ama kıpır kıpır hele yerine yatırınca kıyamet kopuyor zaten 2 saat arayla mama için kalkıyor zaten ee mamayı ye gazını çıkart altına al derken 1 saat geçiyor diğer mama saati geliyor uykuya fırsat olmuyor
A

Aycan D.

31 Ocak 2026 01:41

Meltem Güneş

İlk 3 ay çok normal benimkiler 4 ay sürdü temas istiyor kokuyor

Biraz daha büyüyene kadar oğlumla koala gibi devam o zaman 🐨
M

Meltem G.

31 Ocak 2026 01:43

Aycan Demir

Biraz daha büyüyene kadar oğlumla koala gibi devam o zaman 🐨

Çok ümitlenme 😂 28 aylık 12 de uyandı anneeee diye dizimde yatacakmış şuan dizimde uyuyor beninde yatırmıyor
A

Aycan D.

31 Ocak 2026 02:10

Meltem Güneş

Çok ümitlenme 😂 28 aylık 12 de uyandı anneeee diye dizimde yatacakmış şuan dizimde uyuyor beninde yatırmıyor

Yahu şöyle şeyler söylemeyin ben birdahaki aylardan ümitliydim valla korkutuyorsunuz 😂😂
R

Rabia K. ..

31 Ocak 2026 04:31

Aycan Demir

Gazını çıkartmadığı zamanlar gazdan dolayı uyumadığı anlıyorum gazını çıkartıyorum ben ona sevgimi herşeyimi veriyorum uyuyormuş gibi oluyor ama kıpır kıpır hele yerine yatırınca kıyamet kopuyor zaten 2 saat arayla mama için kalkıyor zaten ee mamayı ye gazını çıkart altına al derken 1 saat geçiyor diğer mama saati geliyor uykuya fırsat olmuyor

Çok küçük annesi sana ihtiyacı var sevgiyle büyütün Allah bağışlasın
D

Dilan H.

31 Ocak 2026 07:47
Maşallah 5 kilo 😆yakında bu bebeği mamayla obez yaparsınız anlamıyorum bu annelerdeki mama aşkını sütüm yetmiyor algısını . Şişman bebek istiyorlar . Bi de 90 cc yetmiyor mu demişsiniz 😆yahu 90 cc ne demek haberiniz var mı ? Bebek ilgi ve sevgi ten teması için meme istiyor her zaman aç olduğu için değil mamayı ağzına tıkamayın o kadar ya yazıktır
N

Nilay D.

31 Ocak 2026 17:03

Dilan Harman

Maşallah 5 kilo 😆yakında bu bebeği mamayla obez yaparsınız anlamıyorum bu annelerdeki mama aşkını sütüm yetmiyor algısını . Şişman bebek istiyorlar . Bi de 90 cc yetmiyor mu demişsiniz 😆yahu 90 cc ne demek haberiniz var mı ? Bebek ilgi ve sevgi ten teması için meme istiyor her zaman aç olduğu için değil mamayı ağzına tıkamayın o kadar ya yazıktır

Bende aynısını dedim ama ne fazlası diye cevap aldım :)
A

Aycan D.

31 Ocak 2026 18:03

Dilan Harman

Dedi kendini bilmezin biri 😂 Bende salak değilim doktorlarda okumuş insanlar sonuçta değil mi 1 haftalıktı 80 cc verin dedi sarılık oldu diye doktorumuz . Sizde bu mükemmel bilgilerle bi profesör edasıyla süzülüyorsunuz burda ne üzücü 😊. Bile bile çocuğuma zarar vericek değilim sonuçta . Engin bilgilerinizi kendinize saklayın teşekkürler 🙏🏽

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir