19 Aylık Vurma Saç Çekme Isırma Allah Ne Verdiyse
282 görüntüleme
D
Dilan S.
5 Mayıs 2026 22:11
Oğlum 19 aylık içi kıpır kıpır inanılmaz hareketli sadece uyurken duruyor. Vurma ısırma saç çekme huyları aylardır perişan etti bizi sakince konuşuyoruz kısa net cümlelerle anlatıyorum yaptığının yanlış olduğunu ama yok işe yaramıyor. Bugün saçımı tuttu kendine doğru çekip çenemi ısırdı artık kızıp azarladım defalarca yapıyor artık sinirim bozuldu gerçekten nedir böyle sanki içinde minik bir hayvan var zapt edemiyorum onu :((

Ebru K. ..
5 Mayıs 2026 22:27
Ay baya zor hani biz anneler evet dayana biliriz ama başka ortamda yapması ve arkadaşını ısırması çok kötü bir durum il uaptığında bu durumu çok mu tepki verdiniz yada güldünüzmü veya arkalama biri kızınca diğeri karışması gibi vs gibi durumlar

Ayşe N. C.
5 Mayıs 2026 22:28
inanın hepsi geçiyor ama bunlar yaşanacak bizde hepsini yaşadık sabredin 🙏
D
Dilan S.
5 Mayıs 2026 22:29
Asla gülme vs yok yani tepkimi kontrol etmeye çalışıyorum ama artık sınırı aşıyor ve bu vurma olayını başkasına da yapıyor yapma yanlış yapıyorsun deyince daha fazla yapıyor ben anlamadım
D
Dilan S.
5 Mayıs 2026 22:31
inanın hepsi geçiyor ama bunlar yaşanacak bizde hepsini yaşadık sabredin 🙏
B
Beyda N. O. ..
9 Mayıs 2026 16:55
Bizimki 17 aylık ve ne yapabilirim çok hırçın yazmaya gelmiştim sizin yazınızı gördüm galiba bu dönemlerde çocuklarda hep oluyor maalesef bu durum
Yükleniyor...